“Wonka” Filminin Vizyon Tarihi Belli Oldu!

“Wonka” Filminin Vizyon Tarihi Belli Oldu! Warner Bros., “Charlie and the Chocolate Factory”nin ön filmi olan Wonka’nın 17 Mart 2023’te vizyona gireceğini duyurdu.

Filmin yönetmenliğini “Paddington” ve devam filminin yönetmenliğini yapan Paul King üstlenecek. “Harry Potter” serisi ve “Paddington,”ın yapımcısı David Heyman bu projede de yapımcı olarak yer alacak.

Film, Simon Rich’in senaryosuna dayandırılacak. Film, Roald Dahl’ın popüler çocuk kitabı “Charlie and the Chocolate Factory,”den uyarlanacak. Kitap, Willy Wonka’nın dünyaca ünlü ancak son derece gizli çikolata fabrikasını gezmek için altın bir bilet kazanan beş gençten biri olan Charlie adında fakir bir çocuğu merkezine alıyor.

1971 yapımı “Willy Wonka and the Chocolate Factory”de Gene Wilder, karaktere hayat verirken, Tim Burton imzalı 2005 yapımı “Charlie and the Chocolate Factory”de Johnny Depp, ünlü çikolatıcıyı canlandırmıştı.

WOnka filmi ile ilgili ayrıntılar gizli tutulsa da filmin Wonka’nın fabrikayı kurmadan önceki dönemlerine odaklanması bekleniyor.

Kaynak: Variety

Bu haberleri de beğenebilirsiniz

Wim Wenders ve Koji Yakusho ilk kez İstanbul’a geliyor!

Fatih Akın’ın ‘Amrum’ filminin çekimleri başladı!

James McAvoy’un başrolde olduğu Speak No Evil filminden fragman!

M. Night Shyamalan imzalı”Trap” filminden ilk fragman!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir