Yeni DC Evreni’nin ilk 10 projesi açıklandı!

Yeni DC Evreni’nin ilk 10 projesi açıklandı! Yenilenen DC Evreni’nin açıklanan ilk projeleri arasında 2025’te gelecek bir ‘Superman: Legacy’ filmi, Batman & Robin filmi, Green Lantern serisi, Wonder Woman prequel filmi ve daha fazlası yer alıyor.

James Gunn ve Peter Safran’ın Warner Bros. Discovery bünyesinde yeni oluşturulan DC Stüdyolarını resmen yönetmeye başlamalarından üç ay sonra eş-şefler, yeniden başlatılan DC Evreni’nin ilk 10 film ve TV projesini açıkladılar. Gunn ve Safran Pazartesi günü Warner Bros. stüdyo alanında basın mensuplarıyla bir araya gelerek “Gods and Monsters” adını verdikleri DCU’nun 1. Bölümünün ilk kısmını tanıttılar.

Geniş bir yelpazeye yayılan projeler arasında daha önce Gunn tarafından yazıldığı duyurulan ve resmi adı ‘Superman: Legacy’ olan bir Superman filmi de dahil olmak üzere, DC’nin önemli kahramanlarını konu alan; bir Batman ve Robin filmi, bir Wonder Woman prequel serisi ve bir Green Lantern gizem serisinin yanı sıra Booster Gold ve Swamp Thing gibi daha az bilinen karakterleri konu alan projeler de var. Safran, DCU’nun çoklu bir evren olarak var olduğunu, ancak projelerin tek bir evrende var olacağını söyledi. Genel olarak bu program, Warner Bros’un 2014 yılında Marvel Stüdyolarına rakip olacak bir evren inşa etme girişiminden bu yana DC’nin bu alandaki geleceğine yönelik en sağlam vizyonu temsil ediyor.

DCU’nun kapsayıcı hikayesini oluşturmak için Gunn, Drew Goddard (“The Martian”), Jeremy Slater (“Moon Knight”), Christina Hobson (“The Flash,” “Batgirl”), Christal Henry (“Watchmen”) ve çizgi roman yazarı Tom King’den (“Batman,” “Mister Miracle”) oluşan bir yazar odasını bir araya getirdi. Gunn, bu yazarlardan en azından bazılarının DCU projeleri üzerinde çalışmaya devam edeceğini, bunların arasında “Waller” dizisinin ortak senaristi olan Henry’nin de bulunduğunu belirtti.

Safran ve Gunn’a göre plan, DCU’da yılda yaklaşık iki film ve iki TV dizisi yayınlamak. Ancak bu üretim, teslim tarihlerine uymak için kaliteden ödün vermeyecek. Ortakların Pazartesi günü açıkladıkları program 2027 yılına kadar devam edecek. Sadece ‘Superman: Legacy’ ve ‘The Batman Part II’nun vizyon tarihleri belirlendi.

İşte gelecek projelerin isimleri…

Sinema

Superman: Legacy

The Authority

The Brave and the Bold

Supergirl: Woman of Tomorrow

Swamp Thing

TV

Creature Commandos

Waller

Lanterns

Paradise Lost

Booster Gold

Kaynak: Variety

Bu haberleri de beğenebilirsiniz

Cannes Film Festivali’nin jürisi belli oldu!

Back to Black filminin posteri yayınlandı!

“Strangers Things”in final sezonunda Frank  Darabont yönetmen koltuğunda!

La Hayde Maske filminin fragmanı yayınlandı!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir