Yeni dizi Britannia SinemaTV’de!

Roma’nın bir dönemin kutsal toprakları olarak anılan Britanya’ya girme mücadelesini anlatan ve “The Walking Dead” dizisinde The Governor karakterini canlandıran David Morrissey ile birlikte “True Detective” ve “Sherlock Holmes”tan hatırlayacağımız Kelly Reilly‘in başrollerini paylaştığı Britannia 19 Ocak‘tan itibaren sadece SinemaTV’de!

Ödüllü senarist Jez Butterworth ve Tom Butterworth kardeşlerle birlikte Merlin, The Bill ve Atlantis‘in yazarlarından Richard McBrien tarafından kaleme alınan dizi MS 43 yılında Roma İmparatorluğu döneminde geçiyor. Dizinin başrollerinde Kelly Reilly, David Morrissey, Zoë Wanamaker, Nikolaj Lie Kaas ve Eleanor Worthington-Cox gibi isimler yer alıyor.

Roma’nın bir dönemin kutsal toprakları olarak anılan Britanya’ya girme mücadelesini izleyeceğimiz dizinin 1. sezonu 9 bölüm olarak ekrana gelecek. İlk bölümü 19 Ocak Cuma günü saat 22:00’da SinemaTV’de yayınlanacak olan dizide Roma ordusunun, vahşi savaşçı kadınların ve yeryüzünün güçlerini kontrol eden Druidlerin yönettiği Britannia’nın Celtic şehrini ele geçirmeye çalışması anlatılıyor.

Dizi 19 Ocak’tan itibaren her Cuma 22:00’da yeni bölümüyle SinemaTV ekranlarında olacak.

 

 

Bu haberleri de beğenebilirsiniz

La Hayde Maske filminin fragmanı yayınlandı!

Deadpool & Wolverine’den yeni fragman!

Andy Weir’in yeni bilim kurgu filminde Ryan Gosling başrolde!

Wim Wenders ve Koji Yakusho ilk kez İstanbul’a geliyor!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir