Yeni James Bond kim olacak?

Yeni James Bond kim olacak? Daniel Craig’in beşinci ve son kez James Bond rolünü canlandırdığı No Time to Die’dan sonra yeni 007’nin kim olacağı merakla bekleniyordu. BBC‘de yer alan habere göre Aaron Taylor-Johnson’a ‘resmi olarak James Bond’u oynama fırsatı teklif edildi’ ve Daniel Craig’in halefiyle ilgili aylardır süren spekülasyonlara son verildi.

BBC Taylor-Johnson ile temasa geçti. Bond filmlerini yapan Eon Productions spekülasyonlar hakkında yorum yapmadıklarını söyledi, ancak yapımdan bir kişi BBC News’e “söylentilerde doğruluk payı yok” dedi.

Taylor-Johnson geçtiğimiz günlerde Numero dergisine verdiği demeçte, kendisini bir sonraki Bond olarak adlandıran söylentiler sorulduğunda “insanların beni bu rolde görmelerini büyüleyici ve harika” bulduğunu söyledi. “Bunu büyük bir iltifat olarak kabul ediyorum” diye ekledi. 2009’da Nowhere Boy adlı biyografik filmde John Lennon’ı canlandıran 33 yaşındaki aktör, şu anda rol için en favori adaylar arasında yer alıyor.

Taylor-Johnson, ayrıca 2017’de Altın Küre kazandığı gerilim filmi Nocturnal Animals, Anna Karenina, Godzilla ve Tenet’te de rol aldı.

Etiket: Sinema – Sinema Haberleri – James Bond – Daniel Craig

Bu haberleri de beğenebilirsiniz

La Hayde Maske filminin fragmanı yayınlandı!

Deadpool & Wolverine’den yeni fragman!

Andy Weir’in yeni bilim kurgu filminde Ryan Gosling başrolde!

Wim Wenders ve Koji Yakusho ilk kez İstanbul’a geliyor!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir