Yol Arkadaşım 2’den İlk Fragman Yayınlandı!

Yol Arkadaşım 2’den ilk fragman yayınlandı! Yerli komedi filmleri arasında yerini alan ‘Yol Arkadaşım 2’    12 Ekim’de izleyicisiyle buluşacak.

BKM ekibinden tanıdığımız Oğuzhan Koç ve İbrahim Büyükak‘ın ilk filmdeki Onur ve Şeref rollerine geri döndüğü devam filminde kadroya Ezgi Eyüboğlu, Kadir Polatçı ve Olgun Toker gibi isimler dahil oluyor. İlk filmde yer alan Dilber Ay ve Bahar Şahin‘de devam filminde yer alan isimlerden.

İlk filmin yönetmeni Bedran Güzel‘in yeniden kamera arkasına geçtiği filmin konusu ise şöyle; Ayvalık’a yaptıkları yolculukta sırasında dost olan ve atlattıkları tüm zorlukların ardından “yol arkadaşlığı” kavramının hakkını veren Şeref ve Onur ikilisi, son 1 yılda daha da yakın dost olmuşlardır. İkili son 1 yıl içinde iş arkadaşı olmanın dışında ev arkadaşlığı da yapmaya başlamıştır. Karakterleri tamamen birbirine zıt olan bu iki arkadaşın başından dertler ve aksilikler eksik olmaz. Şeref’in işi, müzik kariyerine atılmaya çalışan Onur’un menajerliğini yapmaktır. Ancak bu konuda oldukça yeteneksiz olan Onur, sıkıntılara dayanamaz ve sevmediği eski işi ilaç mümessilliğine geri dönmeye karar verir. Şeref bu kararın ardından Onur’a ona bol sürprizli bir turne ayarlar. İkilinin bu turne yolculuğu da aşk, macera ve aksiliklerle dolu geçecektir…

Bu haberleri de beğenebilirsiniz

La Hayde Maske filminin fragmanı yayınlandı!

Deadpool & Wolverine’den yeni fragman!

Andy Weir’in yeni bilim kurgu filminde Ryan Gosling başrolde!

Wim Wenders ve Koji Yakusho ilk kez İstanbul’a geliyor!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir