Yönetmeniyle aşk yaşayan 15 Hollywood yıldızı

Rol aldıkları filmlerde yönetmeniyle aşk yaşayan  Hollywood yıldızlarını sizler için listeledik. İşte yönetmeniyle aşk yaşayan 15 Hollywood yıldızı:

1. Jennifer Lawrence & Darren Aronofsky

İkilinin aşkı Mother filminin setinde başladı. Daha sonra 2017 Venedik Film Festivali’nde birlikte olduklarını duyurdular. Aralarında 21 yaş var, ancak bunu sorun etmiyorlar.

2. Kristen Stewart & Rupert Sanders

Snow White and the Huntsman filminin setinde başlayan aşk Us Weekly dergisinde yayınlanan fotoğrafla ortaya çıkmış ve fotoğraf büyük bir skandala yol açmıştı. O dönem Sanders, model ve oyuncu olan Liberty Ross ile evliydi, Stewart ise erkek arkadaşı Robert Pattinson ile yaşıyordu.

3. Helena Bonham Carter & Tim Burton

2001 yılında Planet of the Apes setinde başlayan aşk, uzun yıllar devam etti. 6 filmde birlikte çalışan ikili iki çocuk sahibi oldu.

4. Frances McDormand & Joel Coen

İkilinin aşkı, Coen kardeşler tarafından yönetilen ilk film olan Blood Simple setinde başladı. Aynı yıl McDormand, daha sonra Coen’ler tarafından yönetilen birçok filmde yol aldı.

5. Milla Jovovich & Paul W.S. Anderson

2002 yılında Resident Evil setinde ilk kez karşılaşan çift 2009 yılında evlendi ve iki çocuk sahibi oldu.

6. Ingrid Bergman & Roberto Rossellini

1940’larda Hollywood’un popüler aktrislerinden Ingrid Bergman, dönemin hit filmleri olan Casablanca ve Notorious filmlerinde rol almıştı. Bir doktorla evli olan Bergman bir kız çocuğa sahipti. Stromboli filminde tanışan çift birbirine aşık oldu. Bergman gibi, Rosselini de aynı dönemde evliydi.

7. Isabella Rossellini & David Lynch

İkili arasındaki aşk, Blue Velvet setinde başladı. Sık sık ayrılıp bir araya gelen çiftin ilişkisi kısa süreli oldu. Rossellini daha önce Martin Scorsese ile evliydi.

8. Linda Hamilton & James Cameron

Terminator filminin setinde başlayan aşk, evlilikle sonuçlandı. Bir çocuk sahibi olan çiftin evliliği sadece 8 ay sürdü. Cameron, Hamilton’dan ayrıldığı dönemde daha önce de birlikte olduğu Suzy Amis’e döndü ve onunla evlendi.

9. Rose McGowan & Robert Rodriguez

2007 yılında Planet Terror film setinde birbirine aşık olan ikilinin ilişkisi iki yıl sürdü.

10. Kate Capshaw & Steven Spielberg


Indiana Jones Installment ve Indiana Jones and the Temple of Doom (1984) filmlerinde birlikte çalışan ve birbirlerine aşık olan ikili 1991 yılında evlenmişti.

11. Christine Taylor & Ben Stiller


1999 yılında Heat Vision and Jack yapımında bir araya gelen ikili 2001 yılında evlendi ve iki çocuk sahibi oldu. Zoolander ve Tropic Thunder gibi birçok filmde birlikte çalışan çiftin ilişkisi 17 yıl sürdü.

12. Rachel Weisz & Darren Aronofsky


The Fountain filminin setinde başlayan aşk 9 yıl sürdü. Ayrılığın ardından Weisz, Daniel Craig ile evlenirken, Aronofsky de Mother filmindeki başrol oyuncusu Jennifer Lawrence ile ilişkiye başladı.

13. Donna Wilson & Tony Scott

1990 yapımı Days of Thunder filminde ilişkiye başlayanlar sadece Tom Cruise ve Nicole Kidman değildi. Tony Scott da gelecekteki eşiyle tanışmıştı. Çiftin evliliği Tony Scott’ın (2012) intiharına kadar devam etti.

14. Helen Mirren & Taylor Hackford

1985 yapımı White Nights filminde birlikte çalışan ikili 12 yıl birlikte olduktan sonra 1997 yılında evlendiler. Mirren evlilik teklifi aldığında 52 yaşındaydı.

15. Kate Beckinsale & Len Wiseman

Underworld filminde tanışıp birbirlerine aşık olan ikilinin ilişkisi evlilikle sonuçlandı. İlişkileri başladığında Wiseman evliydi, Beckinsale’in ise aynı filmde rol alan Michael Sheen ile ilişkisi vardı.

 

Bu haberleri de beğenebilirsiniz

The Peasants filmi hakkında bilinmeyenler!

‘Dune: Part Two’nun en iyi 10 karakteri!

2024’e damga vuracak filmler yolda!

2023’ün En İyi 10 Film Fragmanı!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir