Zac Efron ‘Three Men and a Baby’ Filminde!

Zac Efron ‘Three Men and a Baby’ filminde! Zac Efron, Disney Plus için 1987 yapımı hit komedi ‘Three Men and a Baby’ filminin yeniden çevriminde başrol oynamaya hazırlanıyor.

Filmin yapımcılığını daha önce ‘The Rookie’ ve Ben Affleck’in ‘The Way Back’ filmlerinde de görev alan Gordon Gray üstleniyor. Senaryosu Will Reichel tarafından kaleme alınan yeniden çevrimin yönetmen koltuğunda kimin oturacağı henüz belli değil.

‘Three Men and a Baby’ filminin orijinalinde Tom Selleck, Steve Guttenberg ve Ted Danson bir apartman dairesini paylaşan üç bekar ve vurdumduymaz karaktere hayat veriyor. Film, Danson‘ın canlandırdığı karakterin bir kız çocuğu babası olduğunu öğrenmesiyle bu kaygısız üçlünün ebeveynliğe alışmak zorunda kalmasını konu ediniyor.

Jim Cruickshank ve James Orr tarafından yazılan orijinal senaryo, 1985 tarihli Fransız filmi ‘Trois hommes et un couffin’ (Three Men and a Cradle)‘e dayanıyordu. Leonard Nimoy‘un yönettiği ‘Three Men and a Baby’, 11 milyon dolarlık bir bütçeyle dünya çapında 240 milyon dolarlık gişe hasılatı elde ederek büyük bir başarıya imza attı. Filmin yıldızları, dünya çapında 71 milyon dolar hasılat yapan ‘Three Men and a Little Lady’ adlı devam filmi için 1990’da yeniden bir araya geldi.

Bu haberleri de beğenebilirsiniz

Bad Boys: Ya Hep Ya Hiç’in resmi posteri yayınlandı!

“Furiosa: Bir Mad Max Destanı”nın yeni posteri yayınlandı!

21 filmi Oscar alan ünlü yapım şirketi Participant Media faaliyetlerini durduruyor!

43. İstanbul Film Festivali başladı!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir