Zachary Levi, Sony’nin Live-Action Filmi ‘Harold and the Purple Crayon’da Rol Alacak!

Zachary Levi, Sony’nin Live-Action Filmi ‘Harold and the Purple Crayon’da Rol Alacak! Night at the Museum: Secret of the Tomb’ ve ‘Dinner for Schmucks’, yapımlarında birlikte çalışan David Guion ve Michael Handelman, senaryoyu kaleme alacaklar.

Levi, çocuk klasiği Harold and the Purple Crayon kitabının uyarlamasında rol alacak. Live-action olacak filmin yapımcılığını, en son Dolemite Is My Name ve Disney’in Jungle Cruise‘da yapımcı olarak yer alan John Davis üstlenecek.

Harold and the Purple Crayon, 6 kitap olarak yayınlandı

Crockett Johnson tarafından kaleme alınan ve 1955 yılında yayımlanan Harold and the Purple Crayon, pastel boyasının gücüyle kendi etrafında bir dünya yaratan 4 yaşındaki çocuğu merkezine alıyor. Yayınlandığı dönem büyük başarı yakalayan kitap, 6 kitap olarak yayınlandı.

En son, Shazam! serisinde rol alan Levi, önümüzdeki dönem, Richard Linklater’ın Apollo 10 ½: A Space Age Adventure, ve Jon Gunn’ın Unbreakable Boy filminde karşımıza çıkacak. Levi, yapım aşamasında olan American Underdog: The Kurt Warner Story’de ise Amerikan futbolunun efsane ismi Kurt Warner’a hayat verecek.

Kaynak: Hollywood Reporter

Bu haberleri de beğenebilirsiniz

Meryl Streep Cannes Film Festivali’nde ödül alacak!

Rosamund Pike, ‘Now You See Me 3’ kadrosunda!

Ödüllü belgeseller Kundura Sinema’ya geliyor

Kristen Stewart ve Oscar Isaac, gerilim filmi için bir araya geliyor!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir