Zack Snyder İmzalı ‘Army of the Dead’ için Başlangıç Filmi ve Anime Serisi Geliyor!

Zack Snyder imzalı ‘Army of the Dead’ için başlangıç filmi ve anime serisi geliyor! Zack Snyder’ın ‘Army of the Dead’ dünyası, henüz ismi belli olmayan bir başlangıç filmi ve Netflix için geliştirilmekte olan bir anime dizisi ile çok daha büyük bir hale geliyor.

Perşembe günü yaptığı açıklamada Snyder; “Army of the Dead evrenini hem uluslararası bir ön filmle, hem de animasyonun dinamik dünyasını keşfederek genişletirken Netflix ile tekrar ortak olma fırsatı yakaladığımız için inanılmaz derecede heyecanlıyım” dedi.

‘Army of the Dead’ filminde Dave Bautista, Ella Purnell, Ana De La Reguera, Theo Rossi, Huma Qureshi, Omari Hardwick, Tig Notaro, Hiroyuki Sanada, Garret Dillahunt, Matthias Schweighöfer, Raúl Castillo, Nora Arnezeder ve Samantha Win rol alıyor. Yapımcılığını The Stone Quarry’den Deborah Snyder, Zack Snyder ve Wesley Coller’ın üstlendiği film 2021’de Netflix’te yayınlanacak. Film, bir grup paralı askerin şimdiye kadarki en büyük soygunu gerçekleştirmeye çalışırken zombi istilasına uğramış Las Vegas’a girmesini konu alıyor.

Başlangıç filminin senaryosunu, ‘Army of the Dead’in senaristlerinden biri olan ve anime dizisini de kaleme alan Shay Hatten yazacak. Matthias Schweighöfer filmin hem başrolünü hem de yönetmenliğini üstleniyor. Film, Pantaleon Films’den Schweighöfer ve Dan Maag ile The Stone Quarry’den Snyderlar ve Coller tarafından üretilecek.

Anime dizisi ‘Army of the Dead: Lost Vegas’ ise Vegas’ın ilk düşüşü sırasında, zombi salgınının gizemli kaynağıyla yüzleşirken Bautista’nın karakteri ve kurtarma ekibinin ortaya çıkış hikayesini anlatacak. Dizinin iki bölümü Zack Snyder tarafından yönetilecek.

konya medyum

Bu haberleri de beğenebilirsiniz

Yorgos Lanthimos imzalı Kinds Of Kindness filminden fragman!

“YURT”, Türkiye’de ilk kez İstanbul Film Festivali’nde!

Julia Roberts, Luca Guadagnino imzalı ‘After the Hunt’ filminde rol alacak!

Timothée Chalamet, Warner Bros. ile uzun süreli anlaşma imzaladı!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir