Zeki Demirkubuz imzalı Hayat’ın prömiyeri yapıldı

Zeki Demirkubuz imzalı Hayat’ın prömiyeri yapıldı. Başrollerinde Miray Daner ve Burak Dakak’ın yer aldığı, “Hayat”ın prömiyeri, Filmekimi’nde yapıldı.

 

Gösterimin ardından izleyicilerin soruları yanıtlayan yönetmen Zeki Demirkubuz, uzun bir aradan sonra film çekmiş olmasının heyecanı olduğuna değinerek, “Yaşam insanı yumuşatıyor, Hayat’ın eski filmlerimdeki kadar karanlık olmadığına katılıyorum. Bence bu iyi bir şey, sürekli aynı adam olarak kendini tekrarladığında sıkılıyorsun. Döneklik olmadıktan sonra, inkar olmadıktan sonra yaşamının değişimine inanmak lazım, ona biraz karşılık vermek lazım. Benimki galiba öyle oluyor” dedi.

 
Filmin synopsisi şöyle:
Genç bir kadın olan Hicran, babasının zoruyla nişanlanmak zorunda kalınca çareyi kaçmakta bulunur. Hicran’ın zaten onunla evlenmeyi istemediğini düşünen Rıza, başlarda bu durumu önemsemez. Ancak zaman geçtikçe Hicran tarafından istenmemek zoruna gitmeye başlar ve onunla yüzleşmeye karar verir.
 
Cem Davran, Umut Kurt, Melis Birkan, Osman Alkaş, Ozan Dağara, Doğu Demirkol, Kayhan Açıkgöz, Muttalip Müjdeci, Seyit Nizam Yılmaz, Berfun Başel, Hande Özen, Özlem Türkad ve Caner Cindoruk‘u kadrosunda barındıran film, 1 Aralık‘ta vizyona girecek.

Bu haberleri de beğenebilirsiniz

La Hayde Maske filminin fragmanı yayınlandı!

Deadpool & Wolverine’den yeni fragman!

Andy Weir’in yeni bilim kurgu filminde Ryan Gosling başrolde!

Wim Wenders ve Koji Yakusho ilk kez İstanbul’a geliyor!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir