Zombileri ve İkinci Dünya Savaşı’nı Birleştiren ‘Overlord’dan Yeni Poster Geldi

Zombileri ve İkinci Dünya Savaşı’nı birleştiren ‘Overlord’dan yeni poster geldi. 2014 yılında “Kan Kardeş” filmi ile hatırladığımız Julius Avery‘in yönetmen koltuğuna oturduğu filmin, senaryosunu ise “Kaptan Phillips”in Oscar adayı senaristi Billy Ray ve Leonardo DiCaprio’lu “Diriliş”e imzası atan Mark L. Smith kaleme alıyor.

Yapımcı koltuğunda ünlü yönetmen ve senarist J.J. Abrams oturduğu filmin oyuncu kadrosunda Jovan Adepo, Wyatt Russell, Iain De Caestecker, Jacob Anderson, Dominic Applewhite, Pilou Asbaek, John Magaro, Mathilde Ollivier ve Bokeem Woodbine gibi isimler yer alıyor.

Filmin konusu ise şöyle; İkinci Dünya Savaşı sırasında müttefik güçlerin Normandiya’ya asker çıkarması yapacağı günden bir gün önce, bir grup Amerikalı paraşütçü, düşman hattının arkasında bırakılır. Askerlerin buraya bırakılmasının amacı saldırının başarısı için önemli bir görevi gerçekleştirmektir. Fakat askerler hedeflerine yaklaşırken beklemedikleri bir durumla karşılaşırlar. Nazi işgali altındaki köyde, askeri bir operasyondan fazlasının olduğunu fark ederler…

Film ülkemizde 9 Kasım‘da vizyona girecek.

Bu haberleri de beğenebilirsiniz

Wim Wenders ve Koji Yakusho ilk kez İstanbul’a geliyor!

Fatih Akın’ın ‘Amrum’ filminin çekimleri başladı!

James McAvoy’un başrolde olduğu Speak No Evil filminden fragman!

M. Night Shyamalan imzalı”Trap” filminden ilk fragman!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir