‘Ev Gibisi Yok’ Diyeceğiniz 7 Film

Bugünlerde hepimiz için en önemli mekanlardan biri ev. Evde sıkılanlar için, izledikten sonra “ev gibisi yok” diyecekleri 7 filmi isteledik.

1. Home Alone (1990)

Vizyona girdiği dönem büyük ilgi uyandıran ve devam filmleri de çekilen Home Alone’un yönetmen koltuğunda Chris Colombus oturuyor. Film, ailesi tarafından evde unutulan Kevin’ın yaşadıklarına odaklanıyor.

2. Dream House (2011)

Daniel Craig, Rachel Weisz ve Naomi Watts‘ın başrolü oynadığı ünlü yönetmen Jim Sheridan‘ın son filmi… Yapım, hayallerindeki eve taşınan bir ailenün yaşadıklarını ele alıyor.

3. The Last House on the Left (2009)

Wes Craven’in 1972 yılında çektiği kült filminin modern bir uyarlaması olan yapım, tatil için dağ evine giden Collingwood ailesinin yaşadıklarını ele alıyor. Dennis Iliadis‘in yönetmenliğini üstlendiği yapımın kadrosunda Garret Dillahunt, Michael Bowen, Joshua Cox gibi isimler yer alıyor.

4. Welcome Home (2018)

Film, kötü giden ilişkilerini canlandırmak isteyen bir çiftin ‘Welcome Home’ isimli ev paylaşım sitesini kullanarak İtalya kırsalında güzel, romantik bir villa kiraladıktan sonra yaşadıklarını ele alıyor.

5. Away We Go (2009)

Sam Mendes imzalı film, mevcut yaşamlarından memnun olmayan ve ilk çocuklarını bekleyen bir çiftin çocuklarını büyütebilecekleri en ideal yeri aramak için Amerika’yı dolaşmalarını anlatıyor. Filmin başrollerinde John Krasinski, Maya Rudolph ve Jeff Daniels yer alıyor.

6. The Door in the Floor (2004)

Jeff Bridges, Kim Basinger ve Jon Foster‘ın başrollerini paylaştığı yapım, Tod Williams imzalı. John Irving’in çok satan romanı “A Widow for One Year”dan uyarlanan film, ünlü bir yazar ve ailesinin hayatlarını merkezine alıyor.

7. Sweet Home Alabama (2002)

Reese Witherspoon, Josh Lucas ve Patrick Dempsey‘in başrollerini paylaştığı yapım, New York City’de yaşayan genç bir kadının yıllardır evli olduğu kocasından boşanmak üzere Alabama’ya gittikten sonra yaşadıklarını ele alıyor.

Bu haberleri de beğenebilirsiniz

The Peasants filmi hakkında bilinmeyenler!

‘Dune: Part Two’nun en iyi 10 karakteri!

2024’e damga vuracak filmler yolda!

2023’ün En İyi 10 Film Fragmanı!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir