Gwyneth Paltrow, Marvel Sinematik Evreni’nden Ayrılıyor!

Gwyneth Paltrow, Marvel Sinematik Evreni’nden ayrılıyor! Son on yıldır, Gwyneth Paltrow, Marvel Sinematik Evreni’nde Iron Man’in sekreteri ve sonunda kız arkadaşı olan Pepper Potts karakteriyle karşımıza çıkıyordu. Ancak Variety ile yaptığı son röportajda, oyuncu, 26 Nisan 2019’da çıkacak olan ‘Avengers: Endgame’ filminden sonra karakteri emekliye ayırmayı planladığını söyledi.

46 yaşındaki Paltrow, Variety’nin bu haftaki kapak röportajında: “Takım elbise giyip bu karaktere can vermek için artık biraz yaşlı olduğumu düşünüyorum. Bunu daha önce başardığım için kendimi çok şanslı hissediyorum. ‘Iron Man’in yönetmeni Jon Favreau ile arkadaştım ve ilk ‘Iron Man’ filmine dahil olup, ardından hayranları için ne kadar önemli bir yere geldiğini izlemek harika bir deneyimdi.” ifadelerini kullandı.

Paltrow, bir gün geri dönme ihtimali için açık kapı bıraktı!

Kendisini devam filmlerinde görmemesine rağmen, Paltrow, belki bir flashback veya özel bir kesitte ortaya çıkma olasılığı için açık kapı bıraktı. “İnsanların bu denli tutkuyla bağlı olduğu bir şeyin parçası olmaktan gurur duyuyorum. Tabii ki, bana ihtiyaç duyarlar ve “Bir gün geri döner misin?” derlerse her zaman hazır olacağım.” dedi.

Paltrow, şimdilerde zamanının çoğunu CEO’su olduğu Goop adlı lifestyle markasını yöneterek geçiriyor. 1999 Oscar Ödülleri’nde, ‘Love Shakespeare in Love’ filmi ile En İyi Kadın Oyuncu ödülünü kazanmasının 20. yıldönümü kutlamak üzere röportaj veren Paltrow; “Son 20 yılda filmler ve film piyasası oldukça değişti, zamanında adımı duyurduğum filmler bugün olsa yapılmazdı diye düşünüyorum.” diye konuştu.

Gişedeki son trendler göz önüne alındığında, Paltrow, önümüzdeki Akademi Ödülleri’nde En İyi Film ödülünün bir çizgi roman uyarlamasına verilme ihtimaline karşı olmadığını belirtti; “‘Black Panther’ filmini çok sevdim, gerçekten çok güçlü ve kültürel açıdan da oldukça önemli bir film olduğunu düşünüyorum. Bu yüzden aday gösterilmiş olması bence harika. Yani bu çok havalı.”

Bu haberleri de beğenebilirsiniz

La Hayde Maske filminin fragmanı yayınlandı!

Deadpool & Wolverine’den yeni fragman!

Andy Weir’in yeni bilim kurgu filminde Ryan Gosling başrolde!

Wim Wenders ve Koji Yakusho ilk kez İstanbul’a geliyor!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir