Olivia Wilde İmzalı ‘Don’t Worry Darling’ Kadrosuna Yeni İsimler!

Olivia Wilde İmzalı ‘Don’t Worry Darling’ Kadrosuna Yeni İsimler! Gemma Chan ve KiKi Layne, psikolojik gerilim filmi ‘Don’t Worry Darling’ kadrosuna dahil oldu. Florence Pugh, Harry Styles ve Chris Pine filmin kadrosunda yer alan isimler arasında.

Filmin çekimleri Ekim sonunda Palm Springs ve Los Angeles’ta başlayacak. Filmle ilgili hiçbir detay paylaşılmasa da filmin, 1950’li yıllarda Kaliforniya çölünde ütopik bir topluluğu ve mükemmel görünen hayatına rağmen, sırlarla dolu bir hayatı olan ev kadınını konu alacağı biliniyor.

Ev kadınını canlandıracak isim ise Florence Pugh. Filmin kadrosuna yeni dahil olan Chan ve Layne’in hangi karaktere hayat vereceği ise bilinmiyor. Layne, daha önce kadroda yer alacağı duyurulan ancak takvim uyuşmazlığı nedeniyle projeden ayrılan Dakota Johnson yerine seçildi.

Filmin senaryosunu BAFTA adaylığı bulunan Katie Silberman kaleme aldı. Captain Marvel ve Crazy Rich Asians gibi filmlerde rol alan Chan, bilim kurgu yağımı Humans ile büyük bir hayran kitlesine ulaştı. Chan’i önümüzdeki dönem, Marvel filmi “The Eternals”da ve Steven Soderbergh imzalı Let Them All Talk’ta izleyeceğiz.

Charlize Theron ile The Old Guard’da rol alan Layne, Eddie Murphy ile Coming 2 America’da da karşımıza çıkacak. Layne, If Beale Street Could Talk filmindeki performansıyla dikkatleri üzerine çekmeyi başarmıştı.

Kaynak: Hollywood Reporter

Bu haberleri de beğenebilirsiniz

La Hayde Maske filminin fragmanı yayınlandı!

Deadpool & Wolverine’den yeni fragman!

Andy Weir’in yeni bilim kurgu filminde Ryan Gosling başrolde!

Wim Wenders ve Koji Yakusho ilk kez İstanbul’a geliyor!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir