4. Kısa Film Kolektifi Festivali Başlıyor

Kısa film severlerin büyük ilgiyle takip ettikleri, bu sene dördüncüsü düzenlenen Kısa Film Kolektifi Festivali, 28 Şubat-22 Mart 2019 tarihleri arasında Kadıköy Barış Manço Kültür Merkezi’nde gerçekleşecek. Kurmaca, belgesel, animasyon ve deneysel türde 64 kısa filmin izlenebileceği festival kapsamında ayrıca, Kolektif Muhabbet’ler , Makyaj Sergisi, Cosplay Yarışması Finali ve  Makyaj Atölyesi de yer alacak.

28 Şubat-22 Mart 2019 tarihleri arasında Kadıköy Barış Manço Kültür Merkezi’nde bu sene dördüncüsü düzenlenen düzenlenecek festival kapsamında ayrıca, Türkiye’de ilk defa gösterimi yapılacak uluslararası kısalar ve yönetmenlerin ilk kısaları da yer alacak.

4. Kısa Film Kolektifi Festivali Başlıyor64 kısa film izlenebilecek

Kurmaca, belgesel, animasyon ve deneysel türde 64 kısa filmin izlenebileceği festivalde, bu sene çocuklar için de yaş grubuna göre özel olarak düzenlenmiş bir kısa film seçkisi yer alıyor. Film gösterimleri, söyleşiler ve seçki sonrasında sinema severlerin, etkinliğe katılan yönetmenlerle çeşitli söyleşiler gerçekleştirdiği “Kolektif Muhabbet” ise 28 Şubat-03 Mart 2019 tarihleri arasında yapılacak.

Makyaj sanatçılarından sergi

Kısa Film Kolektifi’nin kamera arkasının ustalarını ele aldığı sergi serisinde bu sene makyaj sanatçıları yer alıyor. Makyaj Sergisi, Kryolan Türkiye’nin ve sinematografik makyajın usta isimlerinden Derya Ergün ve Suzan Kardeş’in çalışmalarıyla makyaj sanatçılarının filmlere katkısını anlatmayı hedefliyor.

Bu haberleri de beğenebilirsiniz

43. İstanbul Film Festivali, sinemaseverlerle buluşmak için gün sayıyor!

Austin Butler, Darren Aronofsky’nin yeni filminde başrol olacak!

‘Winnie-the-Pooh: Blood and Honey 3’ geliyor!

“Reacher” dizisinin yıldızı Alan Ritchson, “War Machine” kadrosunda!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir