43. İstanbul Film Festivali, sinemaseverlerle buluşmak için gün sayıyor!

43. İstanbul Film Festivali, sinemaseverlerle buluşmak için gün sayıyor! Biletler, İKSV Lale Kart üyeleri için 1 Nisan’da başlayacak indirimli ön satış döneminin ardından 5 Nisan’da satışta.

43. İstanbul Film Festivali dünya sinemasının en yeni örnekleri, kült yapıtlar, usta yönetmenler ve genç yeteneklerin son filmlerinin de aralarında olduğu 132 uzun metrajlı ve 12 kısa filmden oluşan zengin bir program sunuyor. 12 gün sürecek festivalde, Berlin Film Festivali’ndeAltın Ayı’yı kazanan Dahomey, En İyi Belgesel ödülünü kazanan Gidecek Yer Yok, En İyi Yönetmen ödülünü kazanan Pepe’nin yanı sıra usta yönetmenler Wim WendersRichard Linklater ve Ferzan Özpetek’in son filmleri de sinemaseverlerle buluşacak.

43. İstanbul Film Festivali programında, ulusal ve uluslararası yarışmaların ve merakla beklenen filmleri bir araya getiren N Kolay Galaları’nın yanı sıra Dünya Festivalleri’nden Genç Ustalar’a, Mayınlı Bölge’den Antidepresan’a, Çiçek İstemez’den Nerdesin Aşkım? ve Cinemania’ya 16 farklı bölümde filmler yer alıyor. Festivalde film gösterimlerinin yanı sıra konuk yönetmen ve oyuncuların katılımıyla yapılacak söyleşiler, özel gösterimler ve etkinlikler deizleyicileresinema dolu günler yaşatacak.

Aralarında, Wim WendersKoji YakushoLevan AkinFerzan Özpetek,Tarsem SinghDimitris Skyllas, Malgorzata Szumowska, Matthias Glasner ve Lars Eidinger gibi yönetmen ve oyuncuların olduğu festival konukları, kendi filmlerinin gösterimlerinde sinemalarda izleyicilerle buluşup izleyicilerle sohbet edecek. 

Bu haberleri de beğenebilirsiniz

La Hayde Maske filminin fragmanı yayınlandı!

Deadpool & Wolverine’den yeni fragman!

Andy Weir’in yeni bilim kurgu filminde Ryan Gosling başrolde!

Wim Wenders ve Koji Yakusho ilk kez İstanbul’a geliyor!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir