50. yıla özel restore kopyasıyla “The Godfather”, Bir Yaz Gecesi Festivali’nde!

50. yıla özel restore kopyasıyla “The Godfather”, Bir Yaz Gecesi Festivali’nde!

4 Ağustos’ta Beykoz Kundura’da başlayan Bir Yaz Gecesi Festivali’nin son haftasında, sinema tarihinin unutulmaz üç filmi, açık havada ve Boğaz’ın kıyısında izleme deneyimiyle İstanbulluları bekliyor. Festivalin bu yılki odak bestecisi de olan Nino Rota’nın müziklerini yaptığı üç klasik, restore edilmiş kopyalarıyla yeniden sinemaseverlerle buluşuyor.

 

Cuma akşamı, Francis Ford Coppola’nın yönettiği ve Marlon Brando’nun efsanevi Don Corleone rolüyle ilahlaştığı Baba” (The Godfather, 1972), 50. yılına özel hazırlanmış restore kopyasıyla gösterilirken; Al Pacino ve Robert De Niro’yu buluşturan devam filmi Baba 2” (The Godfather Part II, 1972) de Cumartesi akşamı perdede olacak. Festivalin açılışını da yapan Federico Fellini klasiği “Tatlı Hayat” (La Dolce Vita, 1960), kaçıranlar için Pazar akşamı bir kez daha festivalde.

 

 

Gösterimlerin 21:00’de başlayacağı, kapı açılışının ise Cuma günleri 19:00’da, hafta sonları 18:00’de olacağı festivalde, gösterim öncesi DJ performanslarını yakalayabilir, festivale özel hazırlanan lezzetleri tadabilir, dilerseniz de Kundura Hafıza’nın sergisini ücretsiz gezebilirsiniz. Ücretsiz otopark ve Beşiktaş’tan hareket edecek Festival Teknesi ile ücretsiz ulaşım imkânı da sunan Bir Yaz Gecesi Festivali’nden detaylar ve biletler beykozkundura.com’da.

Bu haberleri de beğenebilirsiniz

La Hayde Maske filminin fragmanı yayınlandı!

Deadpool & Wolverine’den yeni fragman!

Andy Weir’in yeni bilim kurgu filminde Ryan Gosling başrolde!

Wim Wenders ve Koji Yakusho ilk kez İstanbul’a geliyor!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir