59. Antalya Altın Portakal Film Festivali başladı!

59. Antalya Altın Portakal Film Festivali başladı! Antalya Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın katkılarıyla düzenlenen 59. Antalya Altın Portakal Film Festivali, Antalya Kapalı Spor Salonu’nda yapılan Açılış Töreni ile başladı. Perihan Savaş ve Erkan Can’a Onur Ödülleri’nin, Zerrin Tekindor’a Başarı Ödülü’nün verildiği gecede unutulmaz anlardan biri de festival afişinde fotoğraflarıyla yer alan Ediz Hun’un sahneden, Filiz Akın’ın ise gönderdiği video ile izleyicilerle buluştuğu anlar oldu.

Nefise Karatay ve Yekta Kopan’ın sunuculuğunda gerçekleşen Halk TV ekranlarından canlı olarak yayınlanan gecenin açılışını ise Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı ve Festival Başkanı Muhittin Böcek yaptı.

1970 yılında çekilen Ankara Ekspresi filminin setinde çekilmiş fotoğraflarıyla festival afişini süsleyen Filiz Akın sağlık koşulları nedeniyle Antalya’ya gelemezken, Ediz Hun törende izleyicilerle buluştu. Filiz Akın bir video göndererek teşekkürlerini ve afişte fotoğraflarıyla yer almaktan duyduğu mutluluğu dile getirdi.

Bu haberleri de beğenebilirsiniz

La Hayde Maske filminin fragmanı yayınlandı!

Deadpool & Wolverine’den yeni fragman!

Andy Weir’in yeni bilim kurgu filminde Ryan Gosling başrolde!

Wim Wenders ve Koji Yakusho ilk kez İstanbul’a geliyor!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir