65. BFI Londra Film Festivali’nin Açılış Filmi Belli Oldu!

65. BFI Londra Film Festivali’nin Açılış Filmi Belli Oldu! 6 – 17 Ekim tarihleri arasında gerçekleştirilecek festivalin açılışını Netflx yapımı The Harder They Fall filmi yapacak. Western türündeki filmin kadrosunda Jonathan Majors, Zazie Beetz, Delroy Lindo, LaKeith Stanfield, Danielle Deadwyler, Edi Gathegi, R.J. Cyler, Damon Wayans Jr., Deon Cole, Regina King ve Idris Elba rol alıyor.

Jeymes Samuel‘in yönetmenliğini üstlendiği film, 6 Ekim’de festivalin açılış galasında gösterilecek. Gala’ya yönetmenin yanı sıra Majors, Beetz, King ve Idris Elba’nın katılması bekleniyor. Samuel ve Boaz Yakin tarafından senaryosu kaleme alınan filmin yapımcılığını yönetmen Samuel ile birlikte Shawn Carter, James Lassiter, Lawrence Bender üstlendi.

Film, ailesini öldüren adamın hapisten çıkarıldığını keşfeden bir kanun kaçağını konu alıyor. Nat Love, ailesinin ölümüne neden olan Rufus Buck’dan intikam almaya karar verir. Bu yüzden eski çetesini yeniden bir araya getiren Nat, Rufus’un hapisten çıkmasının ardından onun peşine düşer.

Kaynak: Deadline

Bu haberleri de beğenebilirsiniz

Wim Wenders ve Koji Yakusho ilk kez İstanbul’a geliyor!

Fatih Akın’ın ‘Amrum’ filminin çekimleri başladı!

James McAvoy’un başrolde olduğu Speak No Evil filminden fragman!

M. Night Shyamalan imzalı”Trap” filminden ilk fragman!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir