Charlize Theron ve Helen Mirren ‘Fast & Furious 9’da!

Charlize Theron ve Helen Mirren ‘Fast & Furious 9’da! Charlize Theron ve Helen Mirren‘ın ‘Fast & Furious 9’da rol almak üzere hazırlıklara başladığını Vin Diesel kendi sosyal medya hesabından duyurdu. ‘Fast & Furious 9’un oyuncu kadrosunda Vin Diesel, Michelle Rodriguez, Jordana Brewster, Tyrese Gibson, Chris “Ludacris” Bridges, Nathalie Emmanuel ve John Cena yer alıyor. ‘Fast & Furious 9’nın vizyon tarihi Universal tarafından 22 Mayıs 2020 olarak duyuruldu.

Theron, 2017 yapımı ‘Fate of the Furious’da ortaya çıkan siber terörist Cipher’ı yeniden canlandıracak. Yine aynı filmde Mirren, Deckard Shaw (Jason Statham)’ın annesi Magdelene Shaw rolüyle karşımıza çıkmıştı.

Sene başında, Universal ‘Fast & Furious 9’nın vizyon tarihini 10 Nisan’dan Memorial Day (Anma Günü: Her yıl mayıs ayının son pazartesi günü, önceki savaşlarda yaşamını yitirmiş Amerikalıların anıldığı gündür. ABD’de federal tatil ilan edilmiştir.) öncesi olan 22 Mayıs 2020’ye erteledi. ‘Fast & Furious 9’ ile aynı tarihlerde Paramount tarafından yayınlanan ‘The Spongebob Movie’ de vizyonda olacak.

Bu haberleri de beğenebilirsiniz

Nicole Kidman’a ‘Yaşam Boyu Başarı’ ödülü!

Cannes Film Festivali’nin jürisi belli oldu!

Back to Black filminin posteri yayınlandı!

La Hayde Maske filminin fragmanı yayınlandı!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir