‘Dracula’nın Yönetmeni Jonny Campbell’ın Yeni Projesi Belli Oldu!

‘Dracula’nın yönetmeni Jonny Campbell‘ın yeni projesi belli oldu! Kısa süre önce Netflix’in ‘Dracula’ dizisini yöneten Jonny Campbell, senaryo yazarı David Koepp‘in ilk romanından uyarlanan ‘Cold Storage’ın yönetmenliğini üstleniyor.

Koepp daha önce ‘Jurassic Park’, ‘Angels and Demons’, ‘Panic Room’ ve ‘Mission: Impossible’ gibi gişe rekorları kıran filmlerin senaryolarını da kaleme almıştı. 2018 yılında piyasaya sürdüğü ilk kitabının yayın haklarını ise birçok büyük stüdyo arasından Paramount elde etmişti.

‘Cold Storage’, Pentagon’da biyoterör operatörü olan Roberto Diaz’ı merkezine alıyor. Şüpheli bir biyokimyasal saldırıyı araştırmak için görevlendirilen Diaz, çok daha kötü bir şey bulur: yüksek derecede mutasyona uğramış yok edici düzeyde zararlı bir organizma. Diaz bu organizmayı ele geçirerek az kullanılan askeri bir soğuk hava deposuna saklar. Şimdi, onlarca yıl bu depoda iltihaplanan bu organizma bir çıkış yolu bulur ve onu durdurabilecek tek kişi Diaz’dır.

Covid-19 sebebiyle prodüksiyon çalışmalarına ne zaman başlanacağı konusunda henüz net bir bilgi olmasa da film, Paramount’un öncelikli projeler listesinde yer alıyor.

Bu haberleri de beğenebilirsiniz

“Mufasa: The Lion King”den ilk fragman!

Russell Crowe, Rami Malek ve Michael Shannon’lı ‘Nuremberg’ Cannes’da satışa sunulacak!

Nicole Kidman’a ‘Yaşam Boyu Başarı’ ödülü!

Cannes Film Festivali’nin jürisi belli oldu!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir