‘Father of the Bride’ın Yeniden Çevriminde Andy Garcia Rol Alacak!

‘Father of the Bride’ın Yeniden Çevriminde Andy Garcia ‘rol alacak! Garcia, Warner Bros.’un yeniden çevrimi Father of the Bride‘da başrol olacak.

Filmin yönetmenliğini ‘Club de Cuervos,’un yönetmeni Gaz Alazraki yapımcılığını ise Oscar adaylığı alan Minari filminin şirketi olan Plan B adına Dede Gardner ve Jeremy Kleiner üstlenecek. Senaryoyu ise Matt Lopez kaleme alacak.

Filmin başrolünde yer alacak olan Garcia konuyla ilgili olarak, “Benim Küba kültürümü ve mirasımı temsil eden ve yıllar boyunca herkesi neşelendiren The Father of the Bride kadrosunda olacağım için çok heyecanlıyım. Warner Bros.’u öngörüsü ve yarattıkları bu fırsat için kutluyorum” dedi.

‘Father of the Bride’ daha önce iki kez beyaz perdeye uyarlanmıştı. 1950 yapımı filmde Spencer Tracey, 1990 yapımı versiyonda ise Steve Martin başrol oynadı.

Garcia’nın son projeleri arasında Universal’ın Mama Mia! devam filmi, Paramount’un  Book Club ve Clint Eastwood imzalı The Mule yer alıyor. Garcia’yı 8 Nisan’da yayınlanacak dram dizisi Rebel‘de izleyeceğiz. Dizi, Erin Brockovich’in hayatından ilham alıyor.

Kaynak: Hollywood Reporter

Bu haberleri de beğenebilirsiniz

Nicole Kidman’a ‘Yaşam Boyu Başarı’ ödülü!

Cannes Film Festivali’nin jürisi belli oldu!

Back to Black filminin posteri yayınlandı!

La Hayde Maske filminin fragmanı yayınlandı!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir