Alec Baldwin, Batman’in Babasını Canlandıracak!

The Departed, It’s Complicated, Glengarry Glen Ross ve The Cooler gibi yapımlardan hatırladığımız Alec Baldwin, Joker filminde Batman’in babasını canlandıracak. Baldwin, Bruce Wayne karakterine hayat verecek.

Joaquin Phoenix’in Joker karakterini canladıracağı filmin yönetmen koltuğunda Todd Phillips oturuyor. Çekimlerine Eylül ayında başlanaak olan yapımın senaryosunu ise Phillips ile birlikte Scott Silver tarafından kaleme alıyor. En son “Suicide Squad” filminde Joker karakteriyle karşımıza çıkan Jared Leto bu yapımda yer almayacak. Leto’nun “Suicide Squad”ın devam filmi olacak ve Joker karakterine odaklanacak filmde rol alması bekleniyor.

Joker filminde Phoenix’e Robert De Niro, Zazie Beetz ve Marc Maron gibi yıldız isimler de eşlik ediyor. Filmin 4 Ekim 2019‘da beyazperdede seyircisiyle buluşması bekleniyor.

Baldwin, “Saturday Night Live” komedi dizisinde Donald Trump’ı canlandırmış ve geçtiğimiz yıl Primetime Emmy Ödülleri’nde En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu ödülünü kazanmıştı. Baldwin’i en son “Mission: Impossible – Fallout” ve  “BlacKkKlansman” isimli yapımlarda izledik.

Bu haberleri de beğenebilirsiniz

La Hayde Maske filminin fragmanı yayınlandı!

Deadpool & Wolverine’den yeni fragman!

Andy Weir’in yeni bilim kurgu filminde Ryan Gosling başrolde!

Wim Wenders ve Koji Yakusho ilk kez İstanbul’a geliyor!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir