Allison Janney, Gerilim Filmi ‘Lou’da Başrol Oynayacak!

Allison Janney, Gerilim Filmi ‘Lou’da başrol oynayacak! Hollywood Reporter‘da yer alan habere göre J.J. Abrams‘ın yapımcılığını üstleneceği filmin yönetmen koltuğunda “Outlander”dan hatırlayacağımız Anna Foerster  oturacak.

Allison Janney, Gerilim Filmi ‘Lou’da Başrol Oynayacak!Senaryosu Maggie Cohn ve Jack Stanley tarafından kaleme alınacak yapım, kızı kaçırılan genç bir kadının ev sahibiyle birlik olup kızını bulmaya çalışmasını konu alıyor. Filmin, “Thelma and Louis” ve “Taken” yapımlarını anımsatacağı söyleniyor. Janney, filmde sıradışı ve sert yapısı olan ev sahibi karakterini canlandıracak.

Filmin çekimlerine 2019 ilkbaharında başlanması bekleniyor. CBS’in komedi yapımı “Mom”da izlediğimiz Janney’i en son “I, Tonya” filminde Tonya karakterinin katı annesi rolünde izlemiştik. Filmdeki rolü Jannes’e Oscar heykelciğini kazandırmıştı. Önümüzdeki dönem Jannes’i,  Hugh Jackman ile başrolü paylaştığı “Bad Education” filminde izleyeceğiz.

 

Bu haberleri de beğenebilirsiniz

Talia Ryder, Fred Astaire Biyografisinde Tom Holland’a Katılıyor

Bradley Cooper, Danny McBride’ın ‘G.I. Joe’ Yeniden Çevriminde Duke’u Canlandıracak

Filmekimi için geri sayım

Tom Cruise ve Brad Pitt Sinemalarda! 🎬 2 Ekim 2026 Vizyon Filmleri

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir