Altın Portakal’a Başvurular 16 Eylül’de Sona Eriyor!

26 Ekim’de başlayacak 56. Antalya Altın Portakal Film Festivali’nin ulusal ve uluslarası film yarışmalarına başvurular 16 Eylül Pazartesi günü sona eriyor.

İki yıl sonra geri dönen Ulusal Yarışmalar, 2019 Türkiye yapımı kısa, belgesel ve uzun film başvurularını beklerken, Uluslararası Uzun Metraj Film Yarışması da dünya sinemasından en yeni ve yaratıcı örnekleri Antalya’da bir araya getirecek. Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’in ev sahipliğinde düzenlenecek Antalya Altın Portakal Film Festivali’nde bu yıl toplamda 1 milyon 357 bin 500 TL değerinde para ödülü verilecek.

200’e yakın proje başvurdu!

Bağımsız yönetmen, yapımcı ve senaristleri uluslararası film profesyonelleriyle buluşturan ve başvuruları geçtiğimiz hafta sona eren Antalya Film Forum’a bu yıl 160 film projesi başvurdu. Yöneticiliğini Olena Yershova Yıldız’ın yapacağı ve yeni yerli yapımların hayat geçirilmesinde Türkiye’deki en önemli fon ve networking platformu olan Antalya Film Forum, Kurmaca Pitching, Kurmaca Work in ProgressBelgesel Work in Progress ve Antalya’da çekilecek bir filme verilen mer Tilmaç Antalya Film Destek Fonu başlıklarında 9 projeye toplam 450 bin TL para ödülü verecek. Antalya Film Forum’a bu yıl seçilecek projeler ise 24 Eylül 2019 tarihinde belli olacak.

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’in ev sahipliğinde düzenlenen 56. Antalya Altın Portakal Film Festivali’nin İdari Direktörlüğünü Cansel Çevikol Tuncer, yönetmenliğini Ahmet Boyacıoğlu, sanat yönetmenliğini Başak Emre üstleniyor.

Bu haberleri de beğenebilirsiniz

M. Night Shyamalan imzalı”Trap” filminden ilk fragman!

Martin Scorsese, Frank Sinatra’nın biyografisini çekecek!

Quentin Tarantino, The Movie Critic’ten vazgeçti!

Bad Boys: Ya Hep Ya Hiç’in resmi posteri yayınlandı!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir