Altın Portakal’dan Gençlere Destek!

26 Ekim – 1 Kasım tarihleri arasında 56.sı düzenlenecek Antalya Altın Portakal Film Festivali, geleceğin sinemacılarına yeni ve yeniden desteklerle geliyor. Bu yıl başlatılacak Altın Portakal Sinema Okulu, Türkiye’deki üniversitelerin radyo, televizyon, sinema, medya, iletişim ve görsel sanatlar bölümlerinden 100 öğrenciyi festivalin konuğu olarak Antalya’da ağırlarken; iki yıl aradan sonra festivale geri dönen Ulusal Yarışmalar da birçok genç sinemacı için film yolculuklarında önemli bir durak olmaya devam edecek. Başvuruların 6 Eylül’de sona ereceği Antalya Film Forum ise, yeni projeleri hayata geçirmek için Türkiye’deki en önemli film platformu olmayı sürdürecek.

Başvurular internet sitesinde!

Altın Portakal Sinema Okulu’na başvurular, Türkiye’de radyo, televizyon, sinema, medya, iletişim veya görsel sanatlar bölümlerinde eğitim gören tüm üniversitelilere açık ve ücretsiz olacak. 26 Ekim – 1 Kasım 2019 düzenlenecek 56. Antalya Altın Portakal Film Festivali kapsamında düzenlenecek Okul’a katılmak isteyen öğrencilerin, kısa özgeçmişleriyle birlikte hayallerini ve Altın Portakal Film Festivali’ne neden katılmak istediklerini anlattıkları bir mektubu, antalyaff.com/tr adresindeki formu doldurarak paylaşmaları yeterli olacak.

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’in ev sahipliğinde düzenlenen 56. Antalya Altın Portakal Film Festivali’nin İdari Direktörlüğünü Cansel Çevikol Tuncer, yönetmenliğini Ahmet Boyacıoğlu üstlenirken, sanat yönetmenliğini Başak Emre, Antalya Film Forum’un yöneticiliğini ise Olena Yershova Yıldız yürütecek.

Bu haberleri de beğenebilirsiniz

Yorgos Lanthimos imzalı Kinds Of Kindness filminden fragman!

“YURT”, Türkiye’de ilk kez İstanbul Film Festivali’nde!

Julia Roberts, Luca Guadagnino imzalı ‘After the Hunt’ filminde rol alacak!

Timothée Chalamet, Warner Bros. ile uzun süreli anlaşma imzaladı!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir