Antonio Banderas ‘Uncharted’ Kadrosunda!

Antonio Banderas ‘Uncharted’ kadrosunda! Antonio Banderas, aldığı ilk Oscar adaylığının ardından Sony’nin ‘Uncharted’ uyarlamasında Tom Holland ve Mark Wahlberg‘le birlikte başrolleri paylaşmaya hazırlanıyor.

Uzun süredir geliştirilmekte olan projenin oyuncu kadrosundaki diğer isimler arasında Sophia Ali ve ‘Chilling Adventures of Sabrina’dan tanıdığımız Tati Gabrielle yer alıyor. Yönetmen koltuğunda ‘Venom’u yöneten Ruben Fleischer‘ın oturduğu film, çeşitli tarihi gizemleri ortaya çıkarmak için dünyayı dolaşan hazine avcısı Nathan Drake’i merkezine alıyor. Banderas, Ali ve Gabrielle‘in filmde hangi karakterlere hayat vereceği henüz bilinmiyor.

Senaryonun son hali Art Marcum ve Matt Holloway tarafından kaleme alındı. Filmin yapımcı kadrosunda Atlas Ent. bünyesinden Charles Roven ve Alex Gartner, Arad Prod. adına Avi Arad and Ari Arad yer alıyor. Playstation Prod. bünyesinden Asad Qizilbash ve Carter Swan projede yönetici yapımcı olarak görev alacaklar. Filmin vizyon tarihi 5 Mart 2021 olarak duyuruldu.

Bu haberleri de beğenebilirsiniz

Austin Butler, Darren Aronofsky’nin yeni filminde başrol olacak!

‘Winnie-the-Pooh: Blood and Honey 3’ geliyor!

“Reacher” dizisinin yıldızı Alan Ritchson, “War Machine” kadrosunda!

Yorgos Lanthimos imzalı Kinds Of Kindness filminden fragman!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir