“Becoming Led Zeppelin” Belgeseli Venedik Film Festivali’nde Gösterilecek!

“Becoming Led Zeppelin” Belgeseli Venedik Film Festivali’nde Gösterilecek! Led Zeppelin’in kuruluş yıllarını konu alan belgesel Becoming Led Zeppelin, 1-11 Eylül tarihleri düzenlenecek olan Venedik Film Festivali’nin yarışma dışı bölümünde yer alacak.

Bernard MacMahon (American Epic)’ın yönetmeliğini üstlendiği filmin senaryorsunu yönetmenle birlikte yapımcı Allison McGourty, kaleme aldı. Belgesel, grup üyeleri Jimmy Page, John Paul Jones, John Bonham ve Robert Plant üzerinden ilerliyor.

Belgesel, grubun 1960’lardaki kuruluş hikayesiyle başlayıp, Britanya’daki küçük klüplerde çalan grubun nasıl geniş kitleler tarafından tanınıp, dünyanın bir numaralı müzik grubu haline geldiklerine tanıklık ediyor.

Şimdiye dek Led Zeppelin hakkında sayısız belgesel çekilse de Becoming Led Zeppelin, grup tarafından onaylanan ilk resmi yapım olma özelliği taşıyor. Belgeselde Jimmy Page, Robert Plant ve John Paul Jones ile yapılan yakın zamanlı röportajlar yer alıyor. Bununla birlikte 1980’de grubun ölen davulcusu John Bonham ile yapılan daha önce paylaşılmamış röportajlar da belgeselde yer alıyor.

Kaynak: Deadline

Bu haberleri de beğenebilirsiniz

La Hayde Maske filminin fragmanı yayınlandı!

Deadpool & Wolverine’den yeni fragman!

Andy Weir’in yeni bilim kurgu filminde Ryan Gosling başrolde!

Wim Wenders ve Koji Yakusho ilk kez İstanbul’a geliyor!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir