Ben Stiller ve Cate Blanchett ‘The Champions’ Uyarlamasında Başrolü Paylaşacak!

Ben Stiller ve Cate Blanchett ‘The Champions’ Uyarlamasında Başrolü Paylaşacak! İkili, 1960’ların casusluk dizisi “The Champions” film uyarlamasında rol alacaklar. Stiller, filmin yönetmenliğini de üstlenecek.

Dennis Spooner‘ın, Himalayalar’da bir uçak kazasından sağ kurtulan ve gelişmiş bir uygarlık tarafından süper güçler alan BM ajanları hakkındaki orijinal TV dizisi film olarak karşımıza çıkacak. 1968 yılında 30 bölüm olarak ekranlara gelen dizide, Stuart Damon, Alexandra Bastedo, William Gaunt ve Anthony Nicholls rol almıştı.

Blanchett ve Stiller filmde yapımcı olarak da yer alacaklar. New Republic’ten Brian Oliver ve Bradley Fischer, Blanchett, Andrew Upton ve Dirty Films’den Coco Francini ile birlikte projeyi yürütecek. 2007’de Guillermo del Toro, Tom Cruise film stüdyosunun arkasındayken The Champions’ı United Artists adına uyarlamak için görevlendirildi ama proje devam etmedi.

Filmde başrol oynayacak Blanchett, şu anda çekimleri devam eden Todd Field imzalı dram filmi “Tar”da rol alıyor. Aktris, Eli Roth’un video oyun uyarlaması Borderlands’de de rol aldı. Blanchett’ı önümüzdeki dönem, Guillermo del Toro imzalı gerilim filmi “Nightmare Alley”de ve Adam McKay’in “Don’t Look Up” filminde izleyeceğiz.

Stiller ise şu anda yönetmen koltuğunda oturduğu ve Adam Scott ve Patricia Arquette ile birlikte rol alacağı gerilim dizisi “Severance,” üzerinde çalışıyor. Aktör, Rachel Maddow’un podcastlerinden uyarlanacak “Bag Man,” Oscar Isaac başrollü “London” ve “High Desert” yapımlarında da yönetmen koltuğunda oturacak.

Ben Stiller açıklamasında, “Çok uzun zamandır Cate’in büyük bir hayranıyım. Bu projenin, insanların sonunda onu bir aktris olarak ciddiye almalarına yardımcı olacağını umuyorum” dedi. Blanchett ise “Yönetmen ve oyuncu Ben ile uzun zamandır çalışmak istiyordum. Hem Zoolander hem de Escape at Dannemora’yı yapabilen herkes, dikkate alınması gereken yaratıcı bir güçtür” ifadelerini kullandı.

Kaynak: Variety

Bu haberleri de beğenebilirsiniz

La Hayde Maske filminin fragmanı yayınlandı!

Deadpool & Wolverine’den yeni fragman!

Andy Weir’in yeni bilim kurgu filminde Ryan Gosling başrolde!

Wim Wenders ve Koji Yakusho ilk kez İstanbul’a geliyor!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir