Bilim Kurgu Gerilimi “Hello Stranger” Kadrosuna Yeni İsimler!

Bilim Kurgu Gerilimi “Hello Stranger” Kadrosuna Yeni İsimler! Kanadalı yönetmen April Mullen’ın (Below Her Mouth) yeni bilim kurgu gerilimi “Hello Stranger”ın kadrosu şekillenmeye başladı. Jordana Brewster (The Fast and The Furious) ve Sam Worthington (Avatar) filmin kadrosuna dahil olan yeni isimler oldu. Daha önce Luke Grimes (The Magnificent Seven)’ın film rol alacağı açıklanmıştı.

Hello Stranger, ölen eşini Evan (Grimes), bir android simulantı ile değiştirmeye çalışan Faye (Brewster), isimli kadının hikayesine odaklanıyor. Anroid simulantı ile eşi arasında benzerlikler olsa da Faye, androidi eşki eşini sevdiği gibi sevemez. Evan, eşinin sevgisini tekrar kazanmaya kararlıdır ancak aynı zamanda kendisini takip etmek için görevlendirilmiş bir hükümet ajanından (Worthington) kaçmak zorundadır.

Filmin senaryosunu Ryan Christopher Churchill (Love your Enemy) kaleme aldı. Filmin çekimleri, Aaron Eckhart, Tommy Lee Jones ve Katheryn Winnick gibi isimlerin rol aldığı Wander filminin ardından başlayacak.

Kaynak: Collider

Bu haberleri de beğenebilirsiniz

La Hayde Maske filminin fragmanı yayınlandı!

Deadpool & Wolverine’den yeni fragman!

Andy Weir’in yeni bilim kurgu filminde Ryan Gosling başrolde!

Wim Wenders ve Koji Yakusho ilk kez İstanbul’a geliyor!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir