‘Birds of Prey’de Renee Montoya Karakterini Kim Canlandıracak?

‘Birds of Prey’de Renee Montoya Karakterini Kim Canlandıracak? Oscar adaylığı bulunan Rosie Perez, Harley Quinn‘li ‘Birds of Prey‘in kadrosuna dahil oldu.  The Wrap internet sitesinde yer alan habere göre Perez, Gotham Polis Merkezi’nde dedektif olarak çalışan Renee Montoya karakterine hayat verecek.

7 Şubat 2020‘de beyazperde de olması beklenen yapımın kadrosunda Jurnee Smollett-Bell ve Mary Elizabeth Winstead gibi isimler de yer alıyor. Filmde Margot Robbie, “Suicide Squad”da hayat verdiği Harley Quinn karakteriyle tekrar karşımıza çıkacak. Film, kadın süperkahramanların maceralarına odaklanacak.

DC Comics karakteri olan Harley Quinn’in  yaratıcıları  Jordan B. Gorfinkel ve Chuck Dixon. Filmin yönetmenliğini “Dead Pigs,”in yönetmen ve senaristliğini üstlenen Cathy Yan yapacak. Yan, DC filmini yöneten ilk Asyalı kadın olacak. Filmin senaristliğini ise, “Batgirl”ün senaryosu üzerinde çalışan Christina Hodson üstlenecek.

Birds of Prey'de Renee Montoya Karakterini Kim Canlandıracak? Oscar adaylığı bulunan Rosie Perez, Harley Quinn‘li ‘Birds of Prey‘in kadrosuna dahil oldu.

Perez, Fearless’la Oscar Adayı Olmuştu

Filmin kadrosuna yeni dahil olan Perez, Spike Lee‘nin “Do the Right Thing” adlı yapımından sonra kariyerine uzun bir ara vermişti. Perez’i Ron Shelton’un “White Men Can’t Jump,” ve Peter Weir’ın “Fearless,” isimli yapımlarında yan rollerde izlemiştik. Perez, Fearless filmindeki performansıyla En Yardımcı Kadın Oyuncu Oscarı’na aday olmuştu.

Perez yakın dönemde NBC’nin “Rise” projesine dahil olmuş “Elena of Avalor” adlı yapımda Dulce karakterini seslendirmişti.  Perez’i önümüzdeki dönem Anne Hathaway ile başrolü paylaştığı Dee Rees’in yönetmenliğini üstlendiği politik gerilim filmi “The Last Thing He Wanted,” da izleyeceğiz. Film, 2019’da Netflix’te yayınlanacak.

 

 

 

Bu haberleri de beğenebilirsiniz

Austin Butler, Darren Aronofsky’nin yeni filminde başrol olacak!

‘Winnie-the-Pooh: Blood and Honey 3’ geliyor!

“Reacher” dizisinin yıldızı Alan Ritchson, “War Machine” kadrosunda!

Yorgos Lanthimos imzalı Kinds Of Kindness filminden fragman!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir