‘Birds of Prey’in Fragmanı Sadece Sinemalarda!

‘Birds of Prey’in fragmanı sadece sinemalarda! DC Comics, seyircileri sinemaya yöneltmek adına büyük çaba sarf ediyor. Variety‘den edinilen bilgiye göre, ‘Birds of Prey’ filminin fragmanı online olarak izlenemeyecek, yalnızca sinema salonlarında, ‘It: Chapter Two’ filmi başlamadan önce gösterilecek.

Bununla birlikte, filmin fragmanlarından biri bir şekilde internete sızdırıldı ve izleyiciler yine evlerini terk etmeden ‘Suicide Squad’ın spinoff filminden merakla bekledikleri görüntülere kavuştular. Sızan fragmanda, havada süzülen kırmızı balonları bir balyozla patlatan Harley Quinn’i görüyoruz.

Warner Bros. da, bu yılın başlarında vizyona giren Christopher Nolan’ın ‘Tenet’ filmi için benzer bir pazarlama stratejisini takip etmişti. Filmin 40 saniyelik fragmanı internette yayınlanmadan önce sinemalarda ‘Hobbs & Shaw’ filminden önce gösterildi.

Harley Quinn’in yeni görünüşünü ve filmdeki diğer karakterlerin kostümlerini, Margot Robbie‘nin Ocak ayında Instagram hesabından paylaştığı 19 saniyelik bir video sayesinde görmüştük. Film, 7 Şubat 2020‘de vizyona girecek.

Bu haberleri de beğenebilirsiniz

King’s Speech’in senaristi David Seidler hayatını kaybetti!

Canlı aksiyon Teen Titans uyarlaması geliyor!

“Ghostbusters: Frozen Empire”ın New York galası yapıldı!

Juliette Binoche, Avrupa Film Akademisi’ne başkanlık yapacak!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir