‘Black Widow,’ ‘West Side Story,’ ‘Eternals’ın Vizyon Tarihi Ertelendi!

‘Black Widow,’ ‘West Side Story,’ ‘Eternals’ın Vizyon Tarihi Ertelendi! Disney, büyük bütçeli filmlerinden bazılarının çıkış tarihini erteledi. Marvel’ın “Black Widow”, Steven Spielberg‘ün “West Side Story” ve Kenneth Branagh’ın “Death on the Nile” filmi birkaç ay ertelendi.

“Shang Chi and the Legend of the Ten Rings” ve “Eternals” filmleri ise 2021 yılına ertelendi. “Black “Widow”un 6 Kasım’da vizyona gireceği duyurulmuştu. Ancak Christopher Nolan imzalı Tenet’in gişe başarısızlığa uğraması filmin vizyon tarihinin değiştirileceği tahminini gündeme getirmişti. Tahminler doğru çıktı ve Scarlett Johansson‘ın başrolünde olduğu “Black Widow”7 Mayıs 2021’e ertelendi.


2017 yapımı gişe rekortmeni “Murder on the Orient Express”in devam filmi olan “Death on the Nile” filmi de tarihi değişen filmler arasında. Agatha Christie’nin romanından uyarlanan film, 18 Aralık 2020 tarihinde vizyona girdi.

Spielberg imzalı “West Side Story,”nin Oscar yarışında yer alması bekleniyordu ancak filmin çıkış tarihi 1 yıl ertelenerek 10 Aralık 2021 olarak belirlendi.

Marvel Sinematik Evreni’nde vizyonu değiştirilen diğer bir film ise Chloé Zhao imzalı “Eternals” oldu. Angelina Jolie, Richard Madden, Gemma Chan ve Kumail Nanjiani gibi isimlerin rol aldığı filmin yeni vizyon tarihi 5 Kasım 2021 olarak duyuruldu.

Marvel’ın Destin Daniel Cretton’ın yönetmen koltuğunda oturduğu “Shang Chi,” yapımı ise 9 Temmuz 2021’e ertelendi. Ben Affleck ve Ana de Armas‘ın başrolleri paylaşacağı “Deep Water,” ise 13 Ağustos 2021’de vizyona girecek.

Kaynak: Variety

Bu haberleri de beğenebilirsiniz

Bad Boys: Ya Hep Ya Hiç’in resmi posteri yayınlandı!

“Furiosa: Bir Mad Max Destanı”nın yeni posteri yayınlandı!

21 filmi Oscar alan ünlü yapım şirketi Participant Media faaliyetlerini durduruyor!

43. İstanbul Film Festivali başladı!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir