Bradley Cooper, Steven Spielberg imzalı ‘Bullitt’ filminde rol alacak!

Bradley Cooper, Steven Spielberg imzalı ‘Bullitt’ filminde rol alacak! 1968 yapımı aynı isimli aksiyon gerilim filminde Frank Bullitt karakterine Steve McQueen hayat vermişti.

Josh Singer (“The Post,” “Spotlight”) filmin senaryosunu kaleme alacak. Orijinal film, 1963 yılında yayınlanan “Mute Witness”  romanından Peter Yates tarafından uyarlanmıştı. Film, Johnny Ross isimli bir gangsteri koruma görevi verilen  polis teğmeni Bullitt’i takip ediyordu. 4 milyon $ bütçeye sahip olan film, bir Oscar almıştı.

Filmin kadrosuna dahil olan Cooper, Spielberg ve Kristie Macosko Krieger ile birlikte filmin yapımcılığını da üstlenecek. Cooper, şimdilerde merakla beklenen yönetmenliğini ve yardımcı senaristliğini üstlendiği “Maestro” filmi üzerinde çalışıyor.

Spielberg’ün yarı otobiyografik hikayesini olan “The Fabelmans,” Aralık ayında sinemalarda olacak. Toronto Uuslararası Film Festivali’nde halkın seçimi ödülünü alan filmde Michelle Williams, Paul Dano, Seth Rogen ve Gabriel LaBelle gibi isimler rol alıyor.

 

Bu haberleri de beğenebilirsiniz

La Hayde Maske filminin fragmanı yayınlandı!

Deadpool & Wolverine’den yeni fragman!

Andy Weir’in yeni bilim kurgu filminde Ryan Gosling başrolde!

Wim Wenders ve Koji Yakusho ilk kez İstanbul’a geliyor!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir