Burt Reynolds’ın Rolü Bruce Dern’in Oldu!

Geçtiğimiz günlerde hayatını kaybeden aktör Burt Reynolds‘ın rolü Bruce Dern‘in oldu! Burt Reynolds, Quentin Tarantino’nun Once Upon a Time In Hollywood filminde George Spahn karakterine hayat verecekti.

Dern, daha önce Tarantino’nun The Hateful Eight filminde general Sanford Smithers karakterine hayat vermişti. Dern, birçok yıldız ismin rol aldığı ve Tarantino’nun merakla beklenen filminin kadrosuna dahil oldu. Filmin kadrosunda Leonardo DiCaprio, Brad Pitt, Margot Robbie, Al Pacino, Kurt Russell, Dakota Fanning, James Mardsen, Michael Madsen, Tim Roth, Timothy Olyphant, Damian Lewis, Lena Dunham, Emile Hirsch, Luke Perry, Scoot McNairy ve James Remar gibi isimler yer alıyor.

Film, Sharon Tate ve diğer 6 kişinin cinayetinden sorumlu olan Charles Manson ve adamlarını ele alıyor. Film, 26 Temmuz 2019’da vizyonda seyirciyle buluşacak.

Burt Reynolds ve Bruce Dern Daha Önce Birlikte Çalışmışlardı!

İki Oscar adaylığı bulunan Dern, şu anda yönetmenliğini Martin Rosete‘nin üstlendiği Remember Me in Spain isimli projede yer alıyor. Dern, filmde 80 yaşında gözleri görmeyen Spahn karakterine hayat verecek. Manson cinayetlerinin kurbanlarından biri olan olan Spahn, cinayetten birkaç ay önce Tate’in çiftliğinde yaşamaya başlamıştır.

Yakın arkadaş da olan Dern ve  Reynolds daha önce Hard Ground, 2003 yapımı Western for Hallmark, 1999 yapımı TV filmi Hard Time: The Premonition, 1965 yapımı 12 O’Clock High isimli dizide birlikte rol aldılar. Dern’i, yakın dönemde Matthew McConaughey ile birlikte başrolü paylaştığı Chappaquiddick isimli yapımda izlemiştik.

 

Bu haberleri de beğenebilirsiniz

La Hayde Maske filminin fragmanı yayınlandı!

Deadpool & Wolverine’den yeni fragman!

Andy Weir’in yeni bilim kurgu filminde Ryan Gosling başrolde!

Wim Wenders ve Koji Yakusho ilk kez İstanbul’a geliyor!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir