Cameron Diaz, “Troop Beverly Hills” Devam Filminde Başrol İçin Gündemde

Hollywood’da nostalji rüzgârı hız kesmeden devam ediyor. 1989 yapımı kült komedinin devam filmi için çalışmalar başlarken, başrol için dikkat çekici bir isim öne çıktı: Cameron Diaz.

Yeni projeye göre, Troop Beverly Hills filminin devam halkası geliştiriliyor ve yönetmen koltuğunda Clea DuVall oturacak. Proje, Sony’nin alt stüdyolarından TriStar Pictures bünyesinde hazırlanıyor.

Cameron Diaz & Shelley Long (‘Troop Beverly Hills)


Projeyle ilgili detaylar henüz açıklanmasa da proje Cameron Diaz‘ın uzun bir aranın ardından büyük bir stüdyo ile çalıştığı bir film olacak.

Troop Beverly Hills, boşanma sürecindeki zengin sosyetik Phyllis Nefler’ın hikâyesini merkezine alıyor. Phyllis, hayatında yeni bir amaç bulmak için bir izci grubunun liderliğini üstlenir ve bu süreçte hem kendini hem de çevresindekileri değiştiren bir yolculuğa çıkar.

Filmde Phyllis karakterine Shelley Long hayat verirken; oyuncu kadrosunda Craig T. Nelson, Betty Thomas, Mary Gross, Stephanie Beacham, Carla Gugino ve Jenny Lewis gibi isimler yer alıyordu.

Vizyona girdiği dönemde gişede yaklaşık 8.5 milyon dolar hasılat elde eden film (günümüz değeriyle yaklaşık 22 milyon dolar), zamanla kendine sadık bir izleyici kitlesi oluşturdu ve kült komedi filmleri arasında anılmaya başladı.

Diaz daha önce Sony projeleri Charlie Angels serisi, The Holiday ve Bad Teacher yapımlarında yer aldı.

Bu haberleri de beğenebilirsiniz

Ata Demirer’den Yeni Film Müjdesi: “Pervaneler” Geliyor

George Clooney’ye Venedik’ten Yaşam Boyu Onur Ödülü

Margot Robbie’li “Ocean’s Eleven” ön filmine üç yeni yıldız!

Robert Pattinson’dan dikkat çeken benzetme: “The Odyssey” karakteri, “Twilight”ın Jacob’ını andırıyor

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir