‘Candyman’in Yönetmeni Nia DaCosta’dan İlginç Tanıtım Videosu!

Candyman filminin yönetmeni Nia DaCosta, Candyman filmi için ilginç bir video paylaştı. İki buçuk dakikalık kısa animasyonda, DaCosta, hikayenin merkezinde yer alan karakterin orijin hikayesini kuklalarla anlatıyor.

DaCosta paylaşımında şu ifadeler yer verdi: “Beyazların şiddeti ve siyahilerin acısının kesişim noktası olan Candyman, boyun eğmek istemeyen kurbanlarla ilgili. Kim oldukları, onları dönüştürdüğümüz semboller ve olmalarını söylediğimiz canavarlardan oluşuyor.”

Candyman 25 Eylül’de Vizyonda

Clive Barker’ın kısa hikayesinden beyaz perdeye uyarlanan ve başrolünde Tony Todd’un olduğu, Bernard Rose imzalı 1992 yapımı filmin devamı olan yapım 25 Eylül‘de sinemaseverlerle buluşacak.

Yahya Abdul-Mateen II, Teyonah Parris, Colman Domingo ve Vanessa Williams‘ın başrollerinde yer aldığı yapımın senaryosunu Peele, DaCosta ve Win Rosenfeld birlikte kaleme aldılar.

Get Out ve Us filmleriyle adından söz ettiren Jordan Peele‘ın yapımcılığını üstlendiği film, Haziran ayında vizyona girecekti ancak coronavirüs pandemisi nedeniyle ertelenmişti.

Kaynak: Hollywood Reporter

Bu haberleri de beğenebilirsiniz

Bad Boys: Ya Hep Ya Hiç’in resmi posteri yayınlandı!

“Furiosa: Bir Mad Max Destanı”nın yeni posteri yayınlandı!

21 filmi Oscar alan ünlü yapım şirketi Participant Media faaliyetlerini durduruyor!

43. İstanbul Film Festivali başladı!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir