Christian Bale’li ”The Pale Blue Eye”a Yeni İsimler!

Christian Bale’li ”The Pale Blue Eye”a Yeni İsimler! Louis Bayard’ın aynı isimli romanından uyarlanacak olan filmin yönetmenliğini Scott Cooper üstleniyor. Film, 1830 yılında daha sonra ünlü polisiye yazarı Edgar Allan Poe olacak genç bir öğrencinin yardımıyla, West Point’teki ABD Askeri Akademisi’nde meydana gelen gizemli cinayetleri çözmeye çalışan kıdemli bir dedektifin hikayesini ele alıyor.

Filmde Bale, cinayetleri araştıran dedektife hayat verecek. Edgar Allan Poe’yu ise The Queen’s Gambit ve The Tragedy of Macbeth’te oynayan Harry Melling canlandıracak. Kadroya dahil olan yeni isimlerin rolleri ise henüz belli olmadı.

Filme yeni katılan isimler arasında Emmy ödüllü Gillian Anderson (The Crown), Lucy Boynton (Bohemian Rhapsody), Charlotte Gainsbourg (Antichrist), Toby Jones (First Cow), Harry Lawtey (Industry), Simon McBurney (Carnival Row),Timothy Spall (Mr. Turner), Hadley Robinson (Moxie), Joey Brooks (Molly’s Game), Brennan Keel Cook (Encounter), Gideon Glick (The Marvelous Mrs. Maisel), Fred Hechinger (The White Lotus), Matt Helm (The Tragedy of Macbeth), Steven Maier (The Plot Against America), Charlie Tahan (Ozark) ve Oscar ödüllü Robert Duvall (The Judge) yer alıyor.

Kaynak: Deadline

Bu haberleri de beğenebilirsiniz

Yorgos Lanthimos imzalı Kinds Of Kindness filminden fragman!

“YURT”, Türkiye’de ilk kez İstanbul Film Festivali’nde!

Julia Roberts, Luca Guadagnino imzalı ‘After the Hunt’ filminde rol alacak!

Timothée Chalamet, Warner Bros. ile uzun süreli anlaşma imzaladı!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir