“Çizmeli Kedi: Son Dilek” filminden yeni fragman!

“Çizmeli Kedi: Son Dilek” filminden yeni fragman! Herkesin sevgilisi, süt sever, maceracı, korkusuz kedi 2023’te sinemalara dönüyor.

DreamWorks Animation 10 yıldan uzun bir süredir ilk kez Shrek evreninde yeni bir macera sunuyor. Cesur kanun kaçağı Çizmeli Kedi, tehlike tutkusunun ve güvenliği ihmal etmesinin zarar verdiğini keşfediyor. Çizmeli Kedi, hesabını şaşırsa da dokuz canından sekizini kullanmıştır. O canlarını geri almak için bugüne kadarki en büyük macerasına çıkıyor. Akademi® ödülü adayı Antonio Banderas, kötülüğüyle nam salmış, efsanevi Dilek Yıldızı’nı bulmak için Kara Orman’a doğru destansı bir maceraya çıkan Çizmeli Kedi’yi yeniden seslendiriyor. Ancak sadece tek bir canı kalan Çizmeli Kedi’nin boyun eğmesi, eski ortağı ve düşmanı olan çekici Yumuşak Pati Kitty’den (Oscar® adayı Salma Hayek) yardım istemesi gerekecektir.

 

 

Çizmeli Kedi: Son Dilek’in yıldızlarla dolu komedi kadrosunda Oscar® ödüllü Olivia Colman, Ray Winstone (Black Widow), Samson Kayo (Kesik), Emmy adayı Anthony Mendez (Jane the Virgin) ve Tony adayı Da’Vine Joy Randolph (Troller Dünya Turu) yer alıyor. 2011 yılının Akademi® ödülü adayı, gişe rekortmeninin uzun zamandır beklenen devam filmi Son Dilek’in yönetmenliğini Joel Crawford üstleniyor.

Karakter, ilk olarak 2004 yılında Oscar® adayı olan Şrek 2 filminde yer almış ve tüm dünyada hemen sahne çalan bir fenomen oldu. Daha sonra iki Şrek devam filminde ve solo filmi ile çeşitli DreamWorks Animation videolarında ve TV dizilerinde yer aldı. Şrek ve Çizmeli Kedi filmleri, tüm dünyada toplamda 3,5 milyar dolar hasılat yaptı.

Bu haberleri de beğenebilirsiniz

Yorgos Lanthimos imzalı Kinds Of Kindness filminden fragman!

“YURT”, Türkiye’de ilk kez İstanbul Film Festivali’nde!

Julia Roberts, Luca Guadagnino imzalı ‘After the Hunt’ filminde rol alacak!

Timothée Chalamet, Warner Bros. ile uzun süreli anlaşma imzaladı!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir