‘Creed III’nin yıldızı Jonathan Majors’ın yeni projesi belli oldu!

‘Creed III’nin yıldızı Jonathan Majors’ın yeni projesi belli oldu! Majors, Amazon ve Westbrook Stüdyoları’nın yeni filmi Da Understudy’de rol alacak. Kaynaklar filmin yönetmen koltuğunda Spike Lee‘nin olacağını belirtiyor.

Lee ve Majors, Da 5 Bloods’ta birlikte çalışmışlardı. Tom Hanada (Motherland), Zach Strauss (SMILF) ve Tyler Cole filmin senaryosunu kaleme alacaklar. Film, Cole’ın kaleme aldığı hikayeden uyarlanacak.

Majors, en son Creed III’de Damian Anderson rolünde karşımıza çıkmıştı. Da Understudy, Broadway’de uğruna adam öldürmeyi düşündüğü yedek rol bulan bir adamı merkezine alıyor.

Majors’ın yanı sıra  Will Smith,  Jon Mone ve Mike Soccio  filmin yapımcılığını üstlenecekler. The Last Black Man in San Francisco, Devotion ve  The Harder They Fall gibi yapımlarda rol alan Majors, mini dizi  Lovecraft Country’de de rol almıştı. Ant-Man and The Wasp: Quantumania filminde kötü karakter Kang’e hayat veren Majors, Elijah Bynum imzalı Magazine Dreams filminin de kadrosunda yer alıyor. Majors’ın gelecek dönem projeleri arasında Walter Mosley’n romanından uyarlanacak The Man in My Basement filmi yer alıyor.  Majors, 48 Hours in Vegas filminde Dennis Rodman karakterine hayat verecek.

Kaynak: Deadline

Bu haberleri de beğenebilirsiniz

George Miller’dan yeni bir “Mad Max” filmi geliyor!

Kate Winslet başrollü Lee filminden fragman!

“Mufasa: The Lion King”den ilk fragman!

Russell Crowe, Rami Malek ve Michael Shannon’lı ‘Nuremberg’ Cannes’da satışa sunulacak!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir