“Croods 2″dan İlk Fragman!

“Croods 2” (Crood’lar 2: Yeni Bir Çağ) filminden ilk fragman yayınlandı.

Filmin yönetmenliğini “Trolls”ve “Kung Fu Panda” serisinin yönetmeni Joel Crawford üstleniyor.

Filmde Nicolas Cage, Grug Crood rolünde; Catherine Keener, Ugga Crood rolünde, Emma Stone kızları Eep rolünde; Ryan Reynolds, Eep’in erkek arkadaşı Guy rolünde; Clark Duke (Jakuzi Ekspres), Thunk rolünde ve Cloris Leachman da Gran rolünde. Kadroya yeni katılan yıldızlar ise Peter Dinklage (HBO’da Taht Oyunları) Phil Betterman rolünde, Leslie Mann (Engelleyiciler) Hope Betterman rolünde, Kelly Marie Tran (Star Wars Son Jedi) da kızları Dawn rolünde.

Filmin konusu ise şöyle:

Crood’lar sivri dişli canavarlardan dünyanın sonunun gelmesine kadar paylarına düşen tehlike, felaketlerden kurtulmayı başarmıştır. Fakat şimdi bugüne kadarki en büyük meydan okumayla karşı karşıyadırlar; başka bir aile.

Crood’ların yaşamak için yeni bir yere ihtiyaçları vardır. O yüzden tarih öncesi ilk aile yuva diyebilecekleri daha güvenli bir yer arayışıyla dünyaya doğru yola çıkarlar. Tüm ihtiyaçlarını karşılayan etrafı duvarlarla çevrilmiş, huzurlu cenneti keşfettiklerinde sorunlarının çözüldüğünü düşünürler. Bir şey dışında. Orada zaten başka bir aile yaşamaktadır: Betterman’lar.

Bu haberleri de beğenebilirsiniz

Wim Wenders ve Koji Yakusho ilk kez İstanbul’a geliyor!

Fatih Akın’ın ‘Amrum’ filminin çekimleri başladı!

James McAvoy’un başrolde olduğu Speak No Evil filminden fragman!

M. Night Shyamalan imzalı”Trap” filminden ilk fragman!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir