‘Croods 2’nun Vizyon Tarihi Değişti!

Universal Pictures, Crood’un devam filmi olan “The Croods: A New Age”in vizyon tarihini değiştirdi. 23 Aralık’ta vizyona girmesi beklenen film, 1 ay önce 25 Kasım’da vizyona girecek.

Film, Pixar’ın “Soul” filminden birkaç gün sonra sinemalarda olacak. Disney “Soul” filmi için birkaç alternatif düşünüyor. Filmin viyon tarihi şu an 20 Kasım olarak görünse de yapım Disney Plus’ta da yayınlanabilir.

“The Croods: A New Age” MGM ve Universal’ın ortak yapımı James Bond filmi, “No Time to Die”dan da birkaç gün sonra sinemalarda olmuş olacak.

Warner Bros., “Wonder Woman 1984”un vizyon tarihini de 2 Ekim’den 25 Aralık’a erteledi. “Dune”un vizyon tarihi hala 18 Aralık olarak görünüyor ancak Timothee Chalamet, Oscar Isaac ve Zendaya‘nın başrolünde yer aldığı yapımın rekabetten çekilerek 2021’e ertelenmesi bekleniyor.

2013 yılında vizyona giren “Croods”, 587 milyon $’ın üzerinde gişe elde etmişti. Filmin seslendirme kadrosunda Nicolas Cage, Catherine Keener, Emma Stone ve Ryan Reynolds yer almıştı. Aynı kadro devam filminde de Peter Dinklage, Leslie Mann ve Kelly Marie Tran ile birlikte yer alıyor.

Devam filminin yönetmenliğini “Trolls”ve “Kung Fu Panda” serisinin yönetmeni Joel Crawford üstleniyor.

Kaynak: Variety

Bu haberleri de beğenebilirsiniz

La Hayde Maske filminin fragmanı yayınlandı!

Deadpool & Wolverine’den yeni fragman!

Andy Weir’in yeni bilim kurgu filminde Ryan Gosling başrolde!

Wim Wenders ve Koji Yakusho ilk kez İstanbul’a geliyor!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir