Cynthia Erivo, Müzikal Dram Filmi ‘Talent Show’da Rol Alacak!

Tony, Emmy ve Grammy ödüllü Cynthia Erivo, ‘Talent Show’da rol alacak! Erivo, 2019 yapımı Harriet, filmindeki performansıyla Oscar’a aday olmuştu.

Lena Waithe (‘Master of None’), senaryosunu kaleme aldığı film, müzikal dram türünde olacak. Film, Duane Adler’in Save the Last Dance isimli senaryosundan uyarlanacak. Yapımın yönetmenliğini ise, Vida, The Chi gibi yapımlarla bilinen Gandja Monteiro üstlenecek.

Başarısız olmuş bir şarkıcının hayatını ele alacak filmde, Erivo başrol olacak. Filmin taslak senaryosu Aimee Lagos (The Chi) ve Adler tarafından oluşturulmuştu.

Filmin yapımcılığını The Hate U Give‘in yapımcıları George Tillman Jr. ve Robert Teitel, State Street Pictures şirketleriyle birlikte üstlenecekler. Projenin çekimlerine ne zaman başlanacağı henüz bilinmiyor.

Söz yazarı ve şarkıcı olan Erivo, Broadway’de rol aldığı The Color Purple‘da en iyi kadın oyuncu(müzikal) dalında Tony ödülünü almıştı. Widows ve  Bad Times at the El Royale gibi yapımlarda gördüğümüz Erivo, Stephen King uyarlaması The Outsider’da da rol alacak.

Kaynak: Hollywood Reporter

Bu haberleri de beğenebilirsiniz

La Hayde Maske filminin fragmanı yayınlandı!

Deadpool & Wolverine’den yeni fragman!

Andy Weir’in yeni bilim kurgu filminde Ryan Gosling başrolde!

Wim Wenders ve Koji Yakusho ilk kez İstanbul’a geliyor!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir