Daniel Kaluuya’nın ilk yönetmenlik denemesi “The Kitchen”ın gösterim tarihi belli oldu!

Daniel Kaluuya’nın ilk yönetmenlik denemesi “The Kitchen”ın gösterim tarihi belli oldu! “The Kitchen” 19 Ocak’ta Netflix kütüphanesine eklenecek. “Judas and the Black Messiahfilmindeki performansıyla en iyi yardımcı erkek oyuncu Oscar’ını alan Kaluuya, bu kez kamera arkasına geçti.

2021’de Time dergisi tarafından en etkili 100 insan listesine gire Kaluuya, Kibwe Tavares (“Robots of Brixton,” “Jonah”) ile birlikte “The Kitchen” filmini ortaya koydu. Filmin orjinal hikayesini Kaluuya, Tavares ve Daniel Emmerson (“Calm With Horses”) ile birlikte kaleme aldı. Yapım, başrol oyuncusu rapçi Kane Robinson‘ın da ilk sinema deneyimi olacak.

Distopik bilim kurgu olarak tanımlanan film, Cuma gününden itibaren Netflix’te yayında olacak. Filmin kadrosunda Jedaiah Bannerman, Hope Ikpoku Jr, Ian Wright, BackRoad Gee, Cristale, Teija Kabs ve Demmy Ladipo gibi isimler de yer alıyor.

Filmin synopsisi şu şekilde;

Londra’da zengin ve fakir arasındaki fark giderek büyümektedir. Bütün sosyal konutlandırma biçimleri geride bırakılmış sadece “The Kitchen” kalmıştır. Ev dedikleri bu yerden taşınmayı reddeden bir grup vardır. Burada yaşayan Izi adında bir keşiş ve annesini kaybeden ve bir aile bulmaya çalışan 12 yaşındaki Benji adından bir çocuk vardır. Filmde kendilerine karşı kurulmuş bir sistemde ilişki kurmaya çalışan bu iki kişiyi takip ediyoruz.

Bu haberleri de beğenebilirsiniz

“Mufasa: The Lion King”den ilk fragman!

Russell Crowe, Rami Malek ve Michael Shannon’lı ‘Nuremberg’ Cannes’da satışa sunulacak!

Nicole Kidman’a ‘Yaşam Boyu Başarı’ ödülü!

Cannes Film Festivali’nin jürisi belli oldu!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir