Dave Bautista, M. Night Shyamalan’ın ‘Knock at the Cabin’ Filminde Rol Alacak!

Dave Bautista, M. Night Shyamalan’ın ‘Knock at the Cabin’ Filminde Rol Alacak! Guardians of the Galaxy’nin yıldız ismi Dave Bautista’nın yeni projesi belli oldu. Aktör, M. Night Shymalan’ın yeni filmi Knock at the Cabin’de rol alacak. Film, 3 Şubat 2023’te vizyona girecek.

Shymalan filmin senaryosunu da kaleme alacak. Bruce Willis, Mark Wahlberg ve James McAvoy gibi Hollywood’un ünlü isimleriyle çalışan Shyamalan, Knock at the Cabin filminde de şaşırtmadı. Son birkaç yıldır kariyer basamaklarını hızlı bir şekilde tırmanan Bautista, Dune fiilminin devam yapımında da rol alacak. Netflix yapımı Army of the Dead ile başarı yakalayan Bautista, şu anda çekimleri devam eden Guardians of the Galaxy Vol. 3 ve Knives Out 2 filmleri üzerinde çalışıyor.

Gerilim filmlerinin usta yönetmeni Shyamalan’ın en son filmi Old, tüm dünyada 90 milyon $’ın üzerinde gişe elde etti. Film, tatil için gittikleri tenha bir kumsalda beklenmedik durumlarla karşılaşan bir ailenin hayatına odaklanıyor. Yapım, Shyamalan’ın gişede başarılı olan 6. filmi oldu.
Filmlerindeki şaşırtıcı sonla bilinen Shyamalan’ın yeni filmi Knock at the Cabin filminde de farkı bir yöntem izlemesi beklenmiyor.

Detayları henüz netleşmeyen filmle ilgili gelişmeleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Kaynak: Collider

Bu haberleri de beğenebilirsiniz

La Hayde Maske filminin fragmanı yayınlandı!

Deadpool & Wolverine’den yeni fragman!

Andy Weir’in yeni bilim kurgu filminde Ryan Gosling başrolde!

Wim Wenders ve Koji Yakusho ilk kez İstanbul’a geliyor!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir