David Bowie’nin Hikayesine Odaklanan ‘Stardust’tan İlk Görüntüler!

David Bowie‘nin hikayesine odaklanan ‘Stardust’tan ilk görüntüler! Gabriel Range tarafından yönetilen filmin prömiyeri Tribeca Film Festivali’nde yapılması planlanıyordu ancak festivalin ertelenmesi sebebiyle filmin yapımcıları tarafından özel bir platformda online olarak yayınlanmasına karar verildi.


Çarşamba günü, yapımın uluslararası satışlarından sorumlu olan Film Constellation tarafından kurulan projeye özel web sitesinde, saat 16:00’da filmin oyuncularıyla birlikte canlı olarak düzenlenecek olan sanal tanıtımın ardından film gösterime açılacak. Şirket, Emily Mortimer‘in başrolünde yer aldığı korku filmi ‘Relic’ için de benzer bir girişim başlattı.

Senaryosu Range ve Christopher Bell tarafından kaleme alınan filmde Bowie’yi Johnny Flynn canlandırıyor. David Bowie’nin 1971 yılında ABD’ye yaptığı ilk ziyareti ve alter egosu Ziggy Stardust‘a dönüşümünü anlatan filmin yapımcılığını üstlenen isimler arasında Paul Van Carter, Nick Taussig ve Matt Code yer alırken, Fabien Westerhoff, Christopher Figg ve Robert Whitehouse ise yönetici yapımcı olarak görev alıyor.

Bu haberleri de beğenebilirsiniz

La Hayde Maske filminin fragmanı yayınlandı!

Deadpool & Wolverine’den yeni fragman!

Andy Weir’in yeni bilim kurgu filminde Ryan Gosling başrolde!

Wim Wenders ve Koji Yakusho ilk kez İstanbul’a geliyor!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir