David Tennant, Emily Watson’lı ‘Quicksand’ Kadrosunda!

David Tennant, Emily Watson‘lı ‘Quicksand’ kadrosunda! Tennant, Emily Watson‘ın başrolde olduğu psikolojik gerilim filmi “Quicksand” kadrosuna katıldı. İkili daha önce mini dizi “The Politician’s Husband,”da karı kocayı canlandırmıştı.

David Tennant, Emily Watson'lı ‘Quicksand’ Kadrosunda!“Quicksand”, Akdeniz ülkesinde hayallerini yaşayan İngiliz bir çiftin hikayesini ele alıyor. Çiftin hayatı, oğullarının trajik şekilde öldürülmesiyle cehenneme döner. Tehlikeli bir yabancı çifte oğullarının intikamı için bir teklif götürür ancak karşılığında onların da birini öldürmesini isteyecektir.

Mark Brozel‘in ilk sinema filmi olacak yapımın senaryosu Steve Lewis & Tony Owen tarafından kaleme alındı. Mark Lavender ve Joel Scott-Halkes‘in yapımcılığını üstlendiği filmin yönetici yapımcılığını ise Tannaz Anisi ve Greg Schenz üstleniyor.

Filmin kadrosuna dahil olan Tennant, “Doctor Who,” “Broadchurch,” yapımlarında rol almıştı. Tennant, BBC’nin “There She Goes,” ve Amazon’un “Good Omens” dizilerinde de rol alıyor.

 

Bu haberleri de beğenebilirsiniz

‘I Play Rocky’ filmini Peter Farrelly yönetecek!

Despicable Me 4 filminden yeni fragman!

Vin Diesel, Riddick rolüyle dönüyor!

Transformers: Başlangıç filminden fragman yayınlandı!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir