DC’nin Yeni Dizisi Titans Netflix’te Yayınlanacak!

DC’nin Yeni Dizisi Titans Netflix’te yayınlanacak! Variety’de yer alan habere göre Netflix, Titans dizisinin uluslararası haklarını satın aldı. Dizi prömiyerini DC’nin kendi özel platformu olan DC Universe‘da yapacak. İngiltere ve Çin dışındaki ülkelerde, dizi Netflix üzerinden izlenebilecek.

Netflix, geçtiğimiz günlerde “Star Trek: Discovery”  dizisinin de İngiltere ve Kanada dışındaki tüm uluslararası haklarını almıştı.

11 bölümden oluşacak Titans dizisi, bir grup genç süper kahramanın hikayesine odaklanıyor. Dizinin oyuncu kadrosunda Brenton Thwaites, Anna Diop, Teagan Croft, Ryan Potter, Minka Kelly ve Alan Ritchson gibi isimler yer alıyor.

Dizinin yapımcılığınıu Akiva Goldsman, Geoff Johns, Greg Berlanti, Sarah Schechter, Greg Walker ve John Fawcett üstleniyor. DC Universe dizinin yayın tarihini 15 Eylül olarak lanse etmişti ancak Netflix’ten yayın tarihiyle ilgili henüz bir açıklama gelmedi.  DC Universe, “Young Justice: Outsiders” ve “Harley Quinn” animasyonlarını yayınlamak için de hazırlık yapıyor.

Dizinin fragmanı

 

Bu haberleri de beğenebilirsiniz

La Hayde Maske filminin fragmanı yayınlandı!

Deadpool & Wolverine’den yeni fragman!

Andy Weir’in yeni bilim kurgu filminde Ryan Gosling başrolde!

Wim Wenders ve Koji Yakusho ilk kez İstanbul’a geliyor!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir