Disney’in Artemis Fowl Filminden İlk Fragman Geldi!

Disney’in Artemis Fowl filminden ilk fragman geldi! Kenneth Branagh‘ın yönetmenliğini üstlendiği filmin senaryosunu Conor McPherson kaleme aldı.

Eoin Colfer’ın çok satan serisiyle aynı adı taşıyan ilk kitaptan uyarlanan yapımın konusu ise kısaca şöyle: Suç dehalarının soyundan gelen 12 yaşındaki Artemis Fowl, kendini, belki de babasının ortadan kayboluşundan sorumlu olan güçlü ve gizli bir peri ırkına karşı çetin bir savaş içerisinde bulur. Filme adını veren karakteri Ferdia Shaw, Artemis tarafından altın fidye için kaçırılan, enerjik ve hisli elf Kaptan Holly Short rolünü Lara McDonnell (“Love, Rosie”) canlandırıyor.

Yeraltı peri dünyası Haven City’de Oscar® ödüllü Dame Judi Dench (“Skyfall”) peri polis gücü LEPrecon’un araştırma biriminin başı, kumandan Root rolünde. Josh Gad (“Güzel ve Çirkin”) ise Holly’nin kaçmasına yardımcı olmaya çalışan kleptoman bir cüce rolünde. Yer üstü dünyada Nonso Anozie (“Sindirella”) Fowl ailesinin koruyucusu olan Butler rolünde ve Tamara Smart (“The Worst Witch”) Butler’ın yeğeni Juliet’i canlandırıyor. Miranda Raison (“Doğu Ekspresinde Cinayet”) Artemis’in annesi Angeline olarak filmde rol alıyor.

İşte Artemis Fowl’un ilk fragmanı

 

Bu haberleri de beğenebilirsiniz

Yorgos Lanthimos imzalı Kinds Of Kindness filminden fragman!

“YURT”, Türkiye’de ilk kez İstanbul Film Festivali’nde!

Julia Roberts, Luca Guadagnino imzalı ‘After the Hunt’ filminde rol alacak!

Timothée Chalamet, Warner Bros. ile uzun süreli anlaşma imzaladı!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir