‘Dul Kadınlar’ Filminden Yeni Fragman Yayınlandı!

Oscar ödüllü yönetmen Steve McQueen imzalı ‘Dul Kadınlar’ filminden yeni fragman yayınlandı! Oyuncu kadrosuyla dikkat çeken filmin başrollerini Oscar ödüllü Viola Davis, ‘Hızlı ve Öfkeli’ serisinin yıldızı Michelle Rodriguez, ‘The Night Manager’dan tanıdığımız Elizabeth Debicki ve Cynthia Erivo üstleniyor.

Dul Kadınlar
Dul Kadınlar

Aksiyon filmlerinin yıldızı Liam Neeson, Emmy adayı Carrie Coon, ‘Kapan’ filmindeki performansıyla bu yıl Oscar’a aday gösterilen Daniel Kaluuya, Jon Bernthal, Altın Küre ödüllü Colin Farrell, Oscar ödüllü usta oyuncu Robert Duvall, Garret Dillahunt, Brian Tyree Henry, Jacki Weaver, Kevin J. O’Connor ve Lukas Haas filmin oyuncu kadrosunda yer alan isimlerden.

Lynda La Plante’nin yazdığı aynı adlı televizyon dizisinden uyarlanan filmin senaryosunda yönetmen McQueen ve ‘Kayıp Kız’ kitabı ile tanınan yazar Gillian Flynn‘ın imzası var.

Dünya prömiyerini Ekim ayında Londra Film Festivali’nin açılış filmi olarak gerçekleştirecek olan filmin konusu ise şöyle; Şikago’da geçen filmde, Veronica, Alice, Linda ve Belle isimli dört kadının tek ortak noktası; ölen eşlerinin yasa dışı işlerden kendilerine borç bırakmasıdır. Şu ana dek eşleri tarafından yönlendirilmiş olan Veronica, Alice, Linda ve Belle’in hayatları artık onların elindedir.

Film ülkemizde 16 Kasım tarihinde izleyicisiyle buluşacak.

Bu haberleri de beğenebilirsiniz

King’s Speech’in senaristi David Seidler hayatını kaybetti!

Canlı aksiyon Teen Titans uyarlaması geliyor!

“Ghostbusters: Frozen Empire”ın New York galası yapıldı!

Juliette Binoche, Avrupa Film Akademisi’ne başkanlık yapacak!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir